Junior Medewerker Marketing & Publiciteit (32 – 36 uur)

Theatervoorstellingen, congressen, evenementen, concerten, feesten... Flint theater, evenementen en congressen N.V trekt jaarlijks zo’n 150.000 bezoekers. Een divers publiek dat ons bezoekt voor een divers programma. Van cabaretvoorstellingentot musicals en dansvoorstellingen. En ook voor concerten, dancefeesten en congressen ben je bij ons aan het juiste adres. Met onder andere onze stijlvolle Rabobank Theaterzaal en onze multifunctionele AFASzaal bieden wij voor elk wat wils.

Omdat we zo’n breed publiek bedienen, willen we graag dat iedere bezoeker zich thuis voelt. Daarom trainen we onze medewerkers op gastvrijheid. Ook zien we graag dat onze medewerkers zich thuis voelen. We zijn dan ook een platte organisatie met een open en informele cultuur. Als je plezier hebt in je werk, straal je dat uit naar je omgeving. Daarom vinden we het belangrijk dat onze mensen zich op hun plek voelen.

Ter uitbreiding van ons marketing team zijn wij voor ons nieuwe theaterseizoen op zoek naar een:

Junior Medewerker Marketing & Publiciteit (32 – 36 uur)


Wat je gaat doen
Jij zet Flint optimaal in de schijnwerpers. Dit doe je in een hecht team met gezellige collega’s die net als jij van aanpakken houden en een hart voor theater én voor evenementen hebben. Als Junior Medewerker Marketing & Publiciteit:
 • Ondersteun en assisteer je de afdeling Marketing bij de voorstellingspromotie
 • Schrijf je content voor onze website, social media, nieuwsbrieven, service mails en brochures
 • Zorg je dat onze website altijd up to date is
 • Maak jij wekelijks een verkooprapportage van de voorstellingen
 • Ben je verantwoordelijk voor de verspreiding van posters en flyers in de regio Amersfoort
 • Ben je communicatief sterk, zowel in woord als geschrift – van teksten schrijven of bloggen word jij blij
 Jouw team
Je versterkt onze afdeling Marketing & Publiciteit die met jou bestaat uit een team van 5 toegewijde sociale collega’s. Verder werk je uiteraard nauw samen met alle overige disciplines binnen onze organisatie, zoals met onze afdeling Programmering & Productie maar ook met ons Bespreekbureau.

Wat wij jou bieden
Deze gave afwisselende baan voor 32 tot 36 uur per week als Junior Medewerker Marketing & Publiciteit. En dat bij een bruisende organisatie met een voorname congresfunctie en een breed aanbod aan podiumkunsten. Natuurlijk willen we jouw kwaliteiten goed belonen. Wij bieden jou op basis van 36  uur per week (full time):
 • een bruto maandsalaris conform schaal 4 van de cao Nederlandse Podia / tussen € 1.980,60 en € 2.724,55 per maand – dit is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
 • pensioenregeling via het ABP
 • Tegemoetkoming in de reiskosten als je buiten Amersfoort woont
 • 25 vakantiedagen
 • Een telefoon en laptop via Flint
 • Korting op het bezoek van voorstellingen en diners
 • Mogelijkheid om maximaal 50% thuis te werken
 
Wie wij zoeken
Betrokken, sociaal en een sterke teamspeler. Dat zoeken we in jou als onze nieuwe Junior Medewerker Marketing & Publiciteit. Ook ben je communicatief sterk, creatief en je houdt van aanpakken. Uiteraard weet jij je weg te vinden op de verschillende social media platforms. En natuurlijk draag jij de podiumkunsten een warm hart toe. Jij krijgt van ons de hoofdrol als Junior Medewerker Marketing en Publiciteit als jij ook:
 • minimaal een MBO opleiding op niveau 4 hebt afgerond richting marketing en / of communicatie
 • minimaal 1 jaar relevante werkervaring hebt (een afstudeer stage is wat ons betreft ook relevante werkervaring)
 • de Nederlandse taal uitstekend beheerst
 
Solliciteren
Gaat jouw theaterhart sneller kloppen? Aarzel niet langer en solliciteer! Wij hebben geen einddatum voor deze vacature, wij nodigen geschikte kandidaten graag direct uit voor een kennismakingsgesprek. Dus aarzel niet om te reageren, wanneer wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten wij de vacature.
Stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@flint.nl ter attentie van Mascha Bos, P&O. Heb je vragen over deze vacature? Stel die dan ook via bovenstaand e-mailadres of via 033 – 4 229 200.
 
Flint onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en wil nadrukkelijk een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van haar medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amersfoort met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Flint.jpg


Aangeboden per: 7 juni 2022
Uren: 32-36 uur
Soort: Vast
Opleidingsniveau: MBO
Locatie: Amersfoort

Contactpersoon:
Mascha Bos
P&O
+31 (0)33 – 422 92 01
sollicitatie@flint.nl

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers