Lean KAM Manager

De wereld verandert meer dan ooit, mensen werken steeds meer mobiel en communiceren digitaal. Op het moment dat mensen elkaar wel persoonlijk ontmoeten, moet de omgeving hen inspireren en in staat stellen effectief hun doelen te bereiken.

Gielissen Interiors |Exhibitions | Events gaat mee in deze veranderende wereld.  Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. Maar ook vanuit Duitsland, BelgiĆ«, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten realiseren wij met 350 vakmensen en ruim 80 jaar ervaring deze inspirerende ontmoetingsplekken op het gebied van interieurprojecten, tentoonstellingen en events.
 
Wij zijn op zoek naar een:

LEAN / KAM Manager

Met een sterke focus op procesoptimalisatie
 
Als LEAN / KAM Manager heb je een belangrijke rol in het  werkend houden van de LEAN filosofie van onze organisatie. Deze filosofie draagt bij aan de continue verbetercultuur waar we gezamenlijk als collega’s verantwoordelijk voor zijn. Het betreft een vervangingsvacature.
 
In deze rol bewaak je de LEAN filosofie en een continue verbetercultuur in het DNA van de Gielissen organisatie, begeleid en ondersteun je op een enthousiaste manier de verbeterprojectmanagers in het realiseren van hun verbeterdoelstellingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de borging van de KAM (systeem)cyclus en het organiseren en uitvoeren van interne audits en ondersteun je jouw collega’s in de opvolging hiervan. Je hebt veelvuldig contact met leidinggevenden en medewerkers. Het primaire doel van procesoptimalisatie binnen Gielissen is een duurzame verbetering van het bedrijfsresultaat: kostenreductie, verminderen van verspillingen, vergroten van flexibiliteit en het verhogen van de klanttevredenheid. Het werkgebied is Nederland met een accent op Brabant (Eindhoven en Helmond). Je rapporteert aan het Management Team Nederland.
 
Persoonlijk profiel
  • Minimaal HBO opleiding, bijvoorbeeld (technische) Bedrijfskunde en Green Belt certificering;
  • Je hebt gedurende minimaal 5 jaren aantoonbare werkervaring op het gebied van LEAN en kennis opgedaan met certificeringen (bijv. RIE, VCA, ISO)
  • Je bent gewend om met een ‘projectbril’ naar processen te kijken en te denken. Je bent gewend om verantwoordelijkheid te nemen, mensen aan te spreken en intensief samen te werken.
  • Uitstekend analytisch vermogen, helikopterview, je denkt in oplossingen en weet dat om te zetten in haalbare, duurzame verbeteringen.
  • Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden. Je luistert scherp, legt gemakkelijk contacten, neemt initiatieven en weet te overtuigen.

Wat biedt Gielissen?
In onze professionele en multidisciplinaire werkomgeving is geen dag hetzelfde en zijn er volop uitdagingen. Ontwikkeling is een belangrijk speerpunt in ons HR beleid. Het salaris is marktconform, evenals ons arbeidsvoorwaardenpakket.
 
Meer weten of solliciteren?
Voor meer informatie raadpleeg je www.gielissen.nl  of neem je contact op met Thijs Hekers
via telefoonnummer (040) 235 36 37. Solliciteren? Stuur je CV en motivatiebrief naar: vacatures@gielissen.nl o.v.v. sollicitatie LEAN /KAM Manager.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Aangeboden per: 22-01-2021
Uren: Full Time
Soort: Vast
Locatie: Eindhoven - Helmond
 
Contact:
Thijs Hekers 
vacatures@gielissen.nl
040-2353637

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers