Magazijn Medewerker

Thijs Standbouw is een full service standbouwbedrijf met ruim 15 jaar ervaring in het leveren van zowel individuele als uniforme beursstands. Vanuit onze vestiging in Ter Aar bouwen we zowel nationaal als internationaal mooie projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers. We werken inmiddels met een 25 tal vaste medewerkers en een vaste groep van flexkrachten. De kernwaarden van Thijs Standbouw zijn: één team, inlevingsvermogen in de wensen van de klant, betrouwbaar. Steeds vaker vinden nieuwe opdrachtgevers de weg naar Thijs Standbouw, wat een mooie groei met zich meebrengt en uitdagende doorgroei mogelijkheden voor onze medewerkers.

Voor ons magazijn zijn wij op zoek naar een:
 
Magazijn Medewerker
 

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker zorg je ervoor dat de bestellingen tijdig en compleet klaarstaan. Wij bouwen grote en kleine projecten in binnen- en buitenland, in verschillende systemen en materialen. Het is daarom erg belangrijk dat alles compleet, netjes en schoon aanwezig is op locatie.
Na afloop van de beurs komt alles weer retour en worden de materialen gecontroleerd en opgeruimd. Je laadt en lost onze vrachtwagens en busjes. Daarnaast controleer je zendingen van leveranciers, je zorgt voor een goed kloppende voorraad, en je draagt bij aan het onderhoud van onze verhuurmaterialen.
 

Wat vragen we aan jou?

We komen graag in contact met kandidaten die het leuk vinden om te zorgen voor de logistieke voorbereidingen van uiteenlopende projecten. Je vindt het prettig om nauwkeurig te werken en hebt technisch inzicht. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, maar voel je je ook thuis in een team. Het hebben van een heftruckcertificaat is handig, maar niet persé noodzakelijk.
 

Wat bieden wij jou?

  • Werken in een gezellig team.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor  Tentoonstellingsbedrijven
  • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract.
  • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 

Jouw reactie

Ben je enthousiast? Stuur je sollicitatie met CV per e-mail naar werkenbij@thijsstandbouw.nl
 

Aangeboden per: 13-01-2020
Soort: Vast
Locatie: Ter Aar
 
Contact:
werkenbij@thijsstandbouw.nl


 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender