Marketeer Dental Expo

Ben jij een marketing- en communicatietalent met creatieve en vernieuwende ideeën om onze evenementen- en beurstitels nog beter in de markt te zetten? Kun jij met jouw kennis en ervaring (online en offline marketing) met gemak onze verschillende doelgroepen, exposanten en bezoekers uit talrijke en verschillende branches, bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Jij weet de dentale markt niet alleen te bereiken, maar spreekt ook de juiste taal om ze te triggeren. Je komt te werken in een zeer veranderende en innovatieve branche. Je vindt het dus vanzelfsprekend om buiten de kaders te denken en schroomt niet contacten te leggen met potentiële exposanten en bezoekers. Marktspelers zijn namelijk jouw grootste bron van informatie en de samenwerking hiermee vormt de sleutel naar het succes van jouw event. Je bent digitaal uitstekend in staat om de community te bereiken en weet de juiste tools in te zetten. Dit doe je samen in een team die houdt van elkaar graag uitdagen en samen successen vieren. Bovendien ben je een uitstekende onderhandelaar en in staat goede deals te maken met media partners, in acht houdend dat een goede en langdurige relatie van grote waarde is.
 
En verder?
In deze rol ben je een marketeer die van vele markten thuis is. In de voorbereiding van het event ter ondersteuning van de exposanten en de werving van bezoekers. Maar ook in de operationele uitrol van het event speel jij een grote rol, een zeer afwisselende functie dus. Samen met het event team omarm je de dentale markt en organiseer jij straks de grootste onafhankelijke dentale beurs van Nederland.
Ben jij die marketingtopper die zijn tanden hierin durft te zetten? Solliciteer dan direct!
 
Wat vragen wij van jou?
 • Je beschikt over afgeronde HBO opleiding, voorkeur richting marketing/communicatie;
 • Tenminste 3 jaar relevante werkervaring in een marketing en/of communicatie functie;
 • Je hebt kennis van en ervaring met online marketing, content marketing en emailmarketing;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig, ondernemend, resultaatgericht, communicatief sterk en je stelt de klant centraal;
 • Je bent positief, secuur én een teamspeler;
 • Uitmuntende communicatievaardigheid in woord, geschrift (on- en offline); schrijven is je tweede natuur!
 • Professionele en collegiale samenwerking met collega’s, vooral op het gebied van afstemming, communicatie, ondersteuning en advisering.

Wat bieden wij?
 • Een verantwoordelijke en zelfstandige baan in een dynamisch en succesvol bedrijf, waar talent development geen loze kreet is;
 • Een afwisselende baan waarbij je van het begin tot het eind betrokken bent bij een event;
 • Een informele werksfeer met accent op teamverband en collegialiteit;
 • Having fun, jaarlijks meerdere teambuildingsacitiviteiten;
 • Online academy en mooie doorgroeimogelijkheden binnen Easyfairs;
 • En natuurlijk een marktconform salaris conform Horeca CAO.
 
Word je enthousiast van werken voor Easyfairs?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Stuur je sollicitatiebrief met pasfoto en CV naar personeel@easyfairs.com. Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Mathilde Koniuszek, Head of Events van Dental Expo op telefoonnummer +31 (0)183 - 680 640 of neem een kijkje op www.werkenbijeasyfairs.nl.

Aangeboden per: 13-08-2019
Uren: 32
Soort: uitzicht op vast
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Gorinchem

Contact:
Mathilde Koniuszek
Head of Events van Dental Expo
personeel@easyfairs.com
t. +31 (0)183 - 680 640

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers