Marketing/communicatie stagiaires

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage en lijkt het jou leuk om mee te werken bij een van de top 20 evenementorganisatoren van de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Easyfairs Nederland ontwikkelt, lanceert en organiseert evenementen op basis van behoeftes en wensen vanuit de markt. Wij streven ernaar om samen met het team een perfect evenement te creëren. Ons doel is om bezoekers van onze evenementen een unieke beleving en een kijkje in de toekomst te bieden: Visit the Future. Tijdens je stage ben je onderdeel van het projectteam die gezamenlijk werkt aan de vakbeurzen binnen het cluster. Je wordt actief betrokken bij de marketingactiviteiten van de evenementen en gaat hier zelf ook voor aan de slag. Proactief, zelfstandig kunnen werken, verantwoordelijkheid en creativiteit zijn absoluut een pré.

Wat ga je doen?
Tijdens je stage maak je kennis met alle facetten van het marketing- en communicatievak. Geen dag is hetzelfde en er is veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Je werkt mee aan de complete  marketingcommunicatiestrategie van een event, uiteraard zien we hier graag jouw eigen input in terug. Je creëert en schrijft content voor de website, social media kanalen, nieuwsbrieven, advertenties en ander promotiemateriaal. We werken nauw samen met onze afdeling ‘graphic design’, kennis en inzicht in het bedenken en het checken van materiaal is belangrijk. Ook onderzoek je welke trends en ontwikkelingen zich afspelen in de markt zodat we hier samen actie op kunnen ondernemen. Daarnaast heb je contact met bezoekers, exposanten en andere partners.
 

Wat vragen we van jou?

• Je volgt een HBO-studie, in de richting marketing en/of communicatie
• Je bent fulltime (38 uur) beschikbaar voor een periode van circa 6 maanden
• Je hebt interesse in offline & online marketing, direct marketing, traditionele en nieuwe media
• Je bent een creatief talent, je kunt meedenken in het opzetten en uitvoeren
van promotiemateriaal
• Je bent goed in Nederlands en een kei in het schrijven van pakkende teksten
• Je bent zelfstandig, resultaatgericht en denkt mee met het team als een echte teamplayer
• Je vindt het leuk om met verschillende systemen te werken en weet deze snel op te pakken
• Je kunt makkelijk prioriteiten stellen en bent in staat snel te schakelen

Wat bieden wij?
• Een stagevergoeding van € 400,- per maand
• Een eigen werkplek op ons kantoor in Hardenberg
• Een informele werksfeer met een jong en energiek team
• Een vast contactpersoon voor jouw stageperiode
• Én natuurlijk een uitdagende en zelfstandige stage in een succesvol en groeiend bedrijf waarbij je van begin tot eind nauw betrokken bent bij het evenement

Interesse?
Ben jij die enthousiaste, gedreven en leergierige stagiair die staat te popelen om het beste uit zichzelf te halen? Overtuig jij ons dat jij bij ons aan de slag wilt gaan, en zit jij binnenkort op ons kantoor in Hardenberg? Stuur dan je cv met je motivatie en recente foto naar personeel@easyfairs.com. Tot snel!

Aangeboden per: 24-04-2019
Uren: 38 uur
Soort: ca. 6 maanden
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Hardenberg

Contact:
personeel@easyfairs.com

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender