Medewerker Bedrijfsbureau

Medewerker bedrijfsbureau bij CAS Exhibition Partners B.V. (FT/PT)
Als medewerker bedrijfsbureau ben je de spin het web van de processturing. Je werkt nauw samen met je collega’s om uiteindelijk van aanvraag tot aan realisatie succesvolle stands voor onze klant te realiseren op de diverse beurzen.

Jouw verantwoordelijkheidsgebied
Na intensief contact vanuit de afdeling Sales en Global Event management heeft de afdeling Design een prachtig ontwerp opgemaakt. Het is jouw taak om dit ontwerp om te zetten in een calculatie waarbij je de technische en logistieke uitvoering vastlegt en waarvoor je de prijsstelling opstelt met als resultaat een offerte die aan de klant gepresenteerd kan worden.

Hiernaast ben je betrokken bij de eindafrekening en de nacalculatie. Inzicht verschaffen in en het analyseren van de gerealiseerde resultaten op een project. Met jouw expertise en inzicht ondersteun jij op dit gebied de financial project assistant.

Door jouw contact met diverse leveranciers is jouw kennis van groot belang voor de afdeling procurement. Jij ondersteunt en adviseert bij het beoordelen van nieuwe leveranciers en informeert de afdeling proactief over interessante potentiële partners.

Hiernaast ondersteun jij bij het bepalen van verkoopprijzen en ben jij van belang bij de actieve salesondersteuning.

Jij geeft jouw functie extra diepgang wanneer je affiniteit hebt met de ondersteuning van een ERP-transitie welke wij de komende jaren gaan inzetten. Dit is echter een pre, en geen must voor het invullen van de functie.

Onze ideale kandidaat
Wij zoeken iemand met een HBO werk- en denkniveau die proactief en zelfstandig kan werken. Heb je een bouwkundige achtergrond dan heeft dit onze voorkeur. Hiernaast heb je ervaring met kostprijscalculaties, ken jij je weg binnen Excel en kun je technische tekeningen lezen.

Jij spreekt je talen; vanzelfsprekend beheers je het Nederlands maar omdat wij opereren binnen de internationale sector is het een pre als je de Engelse en Duitse taal beheerst.

Wie zijn wij?
Als full service standbouw organisatie is CAS een begrip binnen de internationale standbouwwereld. Onze projecten zijn wereldwijd zichtbaar en vanaf begin tot eind gemaakt door ervaren, betrouwbare en loyale medewerkers.

Het team van CAS bestaat uit ruim 75 professionals, werkzaam binnen diverse afdelingen en alle met een passie voor het vak standbouw. Creativiteit, service en professionaliteit is de rode draad tussen alle afdelingen en zorgt voor het wereldwijde succes van CAS.

We willen onze klanten in hun kracht zetten op beurzen zodat zij zich daar met trots kunnen presenteren en in staat zijn hun doelen te bereiken.

Dit doen we door het ontwikkelen en bouwen van beursstands. Dit vraagt om creativiteit, design, innovatie, visie, lef en vakmanschap. We hebben alle benodigde disciplines zelf in huis. Dat stelt ons in staat om als partner een totaaloplossing te bieden en onze klanten volledig te ontzorgen.

Dit bieden wij jou
CAS is een familiebedrijf en dat zie je terug in de bedrijfsvoering. Je komt terecht in een open en vriendelijke omgeving waarbij veel ruimte is voor je eigen ontwikkeling. Je werkt binnen de afdeling bedrijfsbureau in een team van 7 personen. Hiernaast zorgen je werkzaamheden ervoor dat je werkzaam bent binnen cross-functionele werkgroepen en heb jij dagelijks bedrijfsbreed contact met de overige collega’s.

Verder bieden wij

  • Een uitstekend salaris met een range tussen de €3000,00 en €4500,00 waarbij we rekening houden met jouw bewezen kwaliteiten en ervaring;
  • Het streven om na één jaar jouw tijdelijk contract om te zetten naar een vast dienstverband;
  • Een informele werkomgeving waarbij de deur van je collega’s en de directie altijd openstaat voor een praatje of een vraag;
  • Jaarlijks 30 betaalde verlofdagen (24 vakantiedagen en 6 roostervrije dagen), bij een fulltime dienstverband;
  • Een uitstekende pensioenregeling met een royale bijdrage vanuit de werkgever;
  • Mogelijkheid tot glijdende werktijden tussen 07.00-17.45 uur;
  • Een werkgever die denkt aan jouw gezondheid o.a. door middel van vers fruit in de kantine, een wandeling in de pauze en een fietsplan;
  • Een actieve PV en dus jaarrond leuke activiteiten en attenties.

Interesse?
Is deze baan als Medewerker bedrijfsbureau jou op het lijf geschreven? Dan drink ik ter kennismaking graag een kopje koffie met je.

Je kunt contact met mij opnemen via:

Lianne Lankreijer – Wolbertus | HR manager, l.lankreijer@cas.nl, 088-2270009

logo-cas.png

Aangeboden per: 20 maart 2024
Uren: 32-40 uur
Soort: Vast
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Belfeld (Venlo)

Lianne Lankreijer – Wolbertus
HR manager
l.lankreijer@cas.nl 
088-2270009

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers