Medewerker Debiteurenbeheer

Jij hebt oog voor de klantrelatie en zet dat slim in om onze klanten die ‘even vergeten zijn’ op tijd te betalen, toch te helpen herinneren aan hun verplichtingen en te laten betalen. Zo weet je een mooie balans te vinden tussen de noodzaak dat Gielissen haar facturen betaald krijgt en de lange termijn relatie met onze klanten. Door jou blijven onze cashflow prognoses altijd net zo positief als jijzelf!

Wat ga je doen?
Als medewerker debiteuren beheer jij onze debiteurenportefeuille. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten via telefoon of email. Met geduld en begrip voor de situatie weet je de klant te overtuigen om aan gemaakte afspraken te voldoen. Zo nodig stel je betalingsherinneringen of aanmaningen op en controleer je de opvolging van eerder gemaakte afspraken. In het uiterste geval dat je er niet samen met de klant uitkomt zet je een incassotraject op. Een goede begeleiding bij de uitvoering van zo’n traject kunnen we dan ook gerust aan jou overlaten.
Maar gelukkig komt het hier niet al te vaak van. Want samen met je collega account- en projectmanagers overleg je voor het zover is. Daardoor weet je precies waar jouw debiteur gevoelig voor is. Je zet de verschillende contacten, op alle niveaus die we met onze klanten hebben, slim in.
Periodiek werk je aan de rapportage over het debiteurenverloop. Op basis van die rapportages signaleer je (veranderende) risico’s en kom je met mogelijke oplossingsrichtingen en escalaties. Behalve debiteurenbeheer boek je ook de bankmutaties. Zo weet je precies wat er al binnen is en waar je nog op wacht. Hetzelfde geldt voor het chargen van credit cards. Omdat jij graag overzicht houdt, weet je precies wat de cash flow prognose is.
Vind je deze functie leuk, maar wil je liever meer dan 24 uur werken? Dat kan gelukkig, zelfs fulltime. Dan vullen we wel de uren boven de 24 uur in met andere financieel administratieve werkzaamheden op de afdeling. Dit kunnen alle voorkomende werkzaamheden zijn. Van het opstellen van rapportages tot crediteurenbeheer of urenregistratie. Net waar jouw hulp op dat moment het meest nodig is. Maar wees gerust, alleen 20 tot 24 uur debiteuren beheer, vinden we ook heel fijn.

Wat krijg je van ons?
Een prettige en informele werksfeer, waarin we samen voor het beste resultaat gaan voor Gielissen én onze klanten. Daarnaast bieden wij jou:
  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring met daarbovenop een bonusregeling;
  • Een jaarcontract, met de intentie om hier een vast dienstverband van te maken;
  • Vergoedingen voor reiskosten;
  • Een goede pensioenregeling, wij betalen de helft van je pensioenpremies;
  • 24 vakantie- en 12 vaste adv-dagen;
  • En klimmen, skiën, mountainbiken, borrelen, lunchen of flipperen; telkens nieuwe initiatieven en gezellige activiteiten voor jou en je collega’s als je zin hebt.
 
Wat breng je mee?
Je bent goed bekend met Excel. Ook achterhaal en doorgrond je graag informatie. Je vindt het leuk om contact te hebben met klanten, en verder:
  • Mbo werk- en denkniveau (bij voorkeur met financieel-administratieve achtergrond);
  • Ervaring in een vergelijkbare functie (ervaring in een projectenorganisatie is een pre);
  • Je kunt jezelf uitdrukken in Nederlands, Duits en Engels, zowel in woord als geschrift.
Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar ben je ervan overtuigd dat deze baan bij Gielissen écht iets voor jou is? Ook dan nodigen we je van harte uit te reageren op deze vacature.
 
Het team
Een klein hecht team van zo’n 10 collega’s vormt ons Finance team. Je vaste werkplek als medewerker debiteurenbeheer is in Eindhoven. Samenwerking, zorgvuldigheid, creativiteit maar ook collegialiteit vinden we in ons team belangrijk. We halen graag koffie en thee voor elkaar, hebben veel contact met de rest van de organisatie want iedereen weet ons te vinden. Je vindt bij ons veel vakbekwaamheid, toewijding, verantwoordelijkheid en inzet. We zijn doeners, maar praten graag ook informeel bij onder het genot van een gebakje als iemand jarig is, of zomaar. Want bij Gielissen leven we met elkaar mee.
 
Jouw team is onderdeel van Gielissen Interiors | Exhibitions | Events, dat al meer dan 85 jaar met een team van ruim 350 medewerkers onvergetelijke ontmoetingen, verhalen en merkbelevingen creëert. Dat doen we voor, door en met onze aansprekende klanten. We werken internationaal. We hebben collega’s in Amsterdam, Eindhoven en Helmond, en buiten Nederland ook in Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. Gielissen hoort bij de top van Europa en groeit hard in de Verenigde Staten.

Solliciteer nu
Past deze baan bij jou? Grijp dan nu je kans! Mail jouw cv en korte motivatiebrief naar vacatures@gielissen.nl. Eerst meer weten? Bel dan Frank Swinkels (Group Finance Manager) via 06-25032009 of Maran Korteling (Recruiter) via +31 62 301 65 49.
 


Aangeboden per: 08 maart 2023
Uren: 20 - 24 uur
Soort: Parttime (Fulltime bespreekbaar)
Opleidingsniveau: MBO
Locatie: Eindhoven
 
Contact:
Frank Swinkels
vacatures@gielissen.nl
06-25032009
 

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers