Multitask-talent

Hallo nieuwe CLC-VECTA collega!

Bij CLC-VECTA zijn we elke dag keihard aan de slag om onze leden, ondernemers in de zakelijke evenementenbranche, maximaal te ondersteunen en hun belangen te behartigen. Dat doen we onder meer door een actieve lobby in Den Haag, met kennis en inspiratie via bijeenkomsten en kennisdocumenten en met beleidsmatige ondersteuning en advies.
We werken daarvoor al samen met een sterk netwerk van partners, collega-branche- en vakverenigingen, sociale partners en brancheprofessionals, maar om ons team compleet te maken, zijn we op zoek naar een:    

Multitask-talent

(36 tot 40 uur)

Werken voor een branchevereniging als CLC-VECTA, zeker in deze tijd, vraagt om bevlogenheid, betrokkenheid, organisatievermogen en een flinke dosis positieve energie. Word je blij van een veelzijdig takenpakket, ben je een kei in organiseren en regelen van uiteenlopende zaken, werk je zelfstandig, ben je graag in contact met ondernemers en andere stakeholders en heb je aantoonbare ervaring in de zakelijke evenementenbranche of bij een branchevereniging? Dan komen we graag met je in contact!

Taakgebieden & Taken
  • Office Management; ledenadministratie, telefoon, postverwerking, systeembeheer, voorraadbeheer, contractbeheer en alle voorkomende secretariaatswerkzaamheden.
  • Financiële administratie; facturatie en debiteuren- en crediteurenbeheer.
  • Marketing & Communicatie; websites en social media kanalen bijhouden, nieuwsberichten maken, mailingen en nieuwsbrieven versturen.
  • Evenementen & kennissessies; proces- en projectondersteuning, verzorgen en/of coördineren van benodigde diensten, contacten locaties en sprekers, draaiboeken maken, deelnemersregistratie, coördinatie tijdens het event.
  • Ledenservices; beantwoorden van en ondersteunen bij inhoudelijke vragen van leden, ondersteunen bij uitwerking van beleidsmatige vraagstukken, beheer en uitbreiding ledenservices en ledenwerving.
 
Dit is wat we je bieden
Naast een hele uitdagende en afwisselende baan in een aansprekende en dynamische branche, krijg je bij CLC-VECTA alle ruimte om je te ontwikkelen en een breed netwerk op te bouwen. Vanzelfsprekend bieden we een marktconform salaris, een goeie pensioenregeling en de nodige flexibiliteit ten aanzien van thuiswerk.

Weet je zeker dat jij geknipt voor deze baan? We kijken uit naar je CV en motivatie!
 

Aangeboden per: 16 maart 2021
Uren: 36 - 40 uur
Soort: vast
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Breukelen
 
Contact: Dineke Philipse
dineke@clcvecta.nl
06 - 41 20 47 79
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers