Project- en eventmanager

Expo Houten behoort tot de top 5 van beurslocaties in aantal publieks- en vakbeurzen in Nederland. De vier beurshallen bieden jaarlijks ruimte aan vele vak- en publieksbeurzen en is de perfecte locatie voor het organiseren van een bestaande beurs, maar ook voor het starten van een nieuw evenement. Daarnaast verzorgen we in onze vergaderzalen vele vergaderingen, trainingen en congressen. De kracht van Expo Houten ligt bij het kleine en betrokken team van enthousiaste, ervaren medewerkers, de flexibiliteit en hoge mate van betrokkenheid.

Wil jij ook deel uit maken van dit enthousiaste team? Solliciteer dan vandaag nog!

Taken en verantwoordelijkheden:
• Je bent van A tot Z betrokken bij een project: van het eerste telefoontje, de rondleiding, de uitvoering tot en met de evaluatie
• Je werkt offertes uit, denkt mee over creatieve concepten en bent mede verantwoordelijk voor het F&B productaanbod
• Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het operationele management tijdens onze zakelijke bijeenkomsten en evenementen
• Je bent aanwezig bij de opbouw en uitvoer van events
• Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever ten aanzien van het project en in staat tijdig problemen te signaleren en zelfstandig op te lossen
• Je denkt mee met de opdrachtgever en vertaalt de wensen van de klant in de praktijk
• Je draagt zorg voor een complete briefing aan interne collega’s en externe leveranciers
• Je verzorgt de gehele projectadministratie en -facturatie voor opdrachtgevers en leveranciers

Jij bent de spil van ons bedrijf!
Er is volop ruimte voor jou als organisatietalent om deze functie verder te ontwikkelen. Jij bent georganiseerd, kwaliteitsgericht, flexibel, enthousiast, goed in onderhandelen, kunt 20 projecten tegelijk managen en behoudt een helikopterview.

Je hebt HBO niveau en je hebt affiniteit met de organisatie van meetings & events. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden een afwisselende functie waarin je onderdeel bent van een dynamisch team waarbij innovatie en vooruitstrevendheid vanzelfsprekend zijn. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid gevraagd en geboden.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en C.V. naar info@expohouten.nl, t.a.v. de heer E.F. van Heiningen. Even bellen kan natuurlijk ook! Bel ons op 030-6349100.
Home - Expo Houten
Aangeboden per: 10-5-2023
Uren: n.v.t.
Soort: n.v.t.
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Houten
 
Contact:
de heer E.F. van Heiningen
info@expohouten.nl
030-6349100
 

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers