Project Medewerker

LOXO is een snel groeiende onderneming welke gespecialiseerd is in de verhuur van demontabele standbouw oplossingen en alles wat hier bij komt kijken. LOXO richt zich op de verhuur van demontabele Aluvison kaders en toebehoren.

We bouwen zelf geen stands, maar richten ons enkel op de verhuur van materialen en hebben wel de gedegen kennis in huis om onze klanten optimaal te kunnen adviseren en ondersteunen. Onze opdrachtgevers bestaan o.a. uit standbouwers, signmakers, marketingbureaus, ontwerpbureaus en organisatoren van evenementen door heel Europa.

 
Jij hebt hét
Ben jij gedreven in het maken van offertes, tekeningen, opvolgen van projecten, een échte aanpakker, stressbestendig en niet bang voor vieze handen? Heb je ook nog affiniteit met de standbouw en/of evenementenbranche? Dan komen we graag met jou in contact. We bieden de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen en mee te bouwen aan de toekomst van LOXO International.
 
Om deze functie goed en met plezier uit te kunnen oefenen is het belangrijk dat je goed je prioriteiten kunt bepalen en deze ook kunt aanpassen als dat plotseling nodig blijkt. Je bent uiterst flexibel, maar houdt daarbij altijd oog voor de doelen die je wilt realiseren. Uiteraard vind je het leuk om net die extra stap voor de klant te zetten en ga je altijd voor het beste resultaat. Je bent een open en enthousiaste persoonlijkheid, communicatief vaardig en je hebt een proactieve instelling. Onze klanten vinden het plezierig om je aan de telefoon te hebben en met je samen te werken.
 
Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die zelfstandig zorg draagt voor het in goede banen leiden van opdrachten vanaf de offerte-aanvraag tot en met de afwikkeling van het project. Voorkomende taken zijn: adviseren van klanten, offertes uitwerken, beschikbaarheid vastleggen, gereedmaken van de producten voor uitlevering, controleren van retourzendingen, relatiebeheer en inspelen op kansen in de markt.

Kortom, je bent verantwoordelijk voor het gehele proces van een opdracht en daardoor een belangrijke schakel binnen het bedrijf. Je werkt in een klein team met korte lijntjes.
 
Jij verdient het
Een uitdagende en veelzijdige fulltime functie binnen een innovatief internationaal bedrijf met goede mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Ambitie – wij zijn een groeiend bedrijf dat continu op zoek is naar nieuwe kansen en uitdagingen om te groeien! Jouw ideeën en suggesties zijn daarom altijd welkom. Je komt te werken in een klein team met gedreven en enthousiaste collega’s en met een informele Brabantse werksfeer.
 
Interesse?
Is je interesse gewekt en wil je actief deel uitmaken van LOXO International? Stuur je motivatie en c.v. naar info@loxo-international.com.
 
Indien je nog vragen hebt kun je contact opnemen met 085-7828588 en vraag naar Evert of stuur een mail naar info@loxo-international.com.
 


Aangeboden per: 24-01-2020
Soort: Vast
Locatie: Boxtel
 
Contact:
Evert van de Griendt
info@loxo-international.com
085-7828588
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender