Projectmanager

Jij hebt de welbekende ‘touwtjes in handen’ en weet wat het is om te werken onder tijdsdruk. Op het moment dat de beurs opengaat staan jouw klanten versteld van het eindresultaat. Jij realiseert als projectmanager vanuit Eindhoven tentoonstellingsprojecten volgens de afgesproken kwaliteitseisen en uiteraard op tijd en binnen het budget. Van kick-off tot evaluatie weet jij collega’s en klanten te binden en te overtuigen van alle mogelijkheden die Gielissen te bieden heeft.

Wat ga je doen?
Gielissen is de full service partner voor exhibitions in binnen- en buitenland. Als projectmanager ben jij van grote waarde in dat verhaal. Jij weet namelijk welke boodschap de klant wil overbrengen en hoe we hun gesprekspartners op de beurs kunnen verrassen.

Als er iets is waar je mee om moet kunnen gaan, dan zijn het de strakke deadlines. Niets zo belangrijk als de dag waarop de beurs opengaat. Daarom stuur je bij waar nodig, houd je het overzicht en werk je zorgvuldig. Dat doe je onder andere tijdens meetings als de offerte kick-off, de project kick-off en evaluaties.

Met innovatieve stands en brand activaties in allerlei vormen bouw je samen met je collega’s van accountmanagement, coördinatie, calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering onvergetelijke verhalen. En jij bent daarin de schakel tussen klant, collega en de realisatie van het project.

Wat krijg je van ons?

·        Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;

·        Een jaarcontract, met de intentie om hier een vast dienstverband van te maken;

·        24 vakantie- en 12 vaste adv-dagen, als je fulltime werkt;

·        Vergoedingen en toeslagen voor reis- en verblijfkosten en werken op locatie;

·        Wij betalen de helft van je pensioenpremies;

·        Skieën, borrelen, mountainbiken of lunchen; telkens nieuwe initiatieven en gezellige activiteiten voor jou en je collega’s als je zin hebt;

·        Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling;

·        Een laptop en smartphone van de zaak (of een maandelijkse vergoeding als je liever je eigen telefoon gebruikt);

·        Maar dat is nog niet alles; je kunt ook meedoen met het fietsplan en hebt toegang tot de personeelsvoordeelwinkel.

 

Wat breng je mee?
Jij hebt oog voor detail, bent oplossingsgericht en bent in het contact met je klant commercieel en sensitief. Als een project toch anders verloopt dan gepland, is dat geen enkel probleem. Je hebt het vermogen om op verschillende niveau’s mensen te enthousiasmeren en in beweging te krijgen.

 

Verder heb je:

·        Hbo werk- en denkniveau;

·        Al meerdere exhibitions- of interieurprojecten tot een goed einde weten te brengen;

·        En spreek je een aardig woordje over de grens, sowieso Engels, en Duits is een pré.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar ben je ervan overtuigd dat deze baan bij Gielissen écht iets voor jou is? Ook dan nodigen we je van harte uit te reageren op deze vacature.

Jouw team
Je werkt intensief samen met je collega’s van projectmanagement die vanuit Amsterdam en Eindhoven opereren. Jouw standplaats is de kantoortuin in Eindhoven, maar natuurlijk mag je die ook weleens inruilen voor een dagje thuis werken.

Jouw team is onderdeel van Gielissen Interiors | Exhibitions | Events, dat al 85 jaar met een team van ruim 300 medewerkers onvergetelijke ontmoetingen, verhalen en merkbelevingen creëert. Dat doen we voor, door en met onze aansprekende klanten. Dit doen we in Nederland vanuit de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. En internationaal vanuit Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. Gielissen hoort bij de top van Europa.

 

Solliciteer nu
Ben jij de projectmanager die wij zoeken? Laat hieronder je gegevens achter en zet de volgende stap in jouw carrière! Eerst meer weten? Mail naar vacatures@gielissen.nl of bel of app Maran Korteling, recruiter, via +31 62 301 65 49. We kijken uit naar jou!Aangeboden per: 08 maart 2023
Uren: 32 - 40 uur
Soort: Parttime - Fulltime
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Eindhoven
 
Contact:
Maran Korteling
vacatures@gielissen.nl
+31 62 301 65 49
 

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers