Senior Werkvoorbereider Beurzen en Evenementen

Jij staat aan de basis van belangrijke ontmoetingen voor onze klanten. Want door jouw ervaring en senioriteit in je werkvoorbereiding ontstaan er in het oog springende grote complexe stands voor beurzen en events, die helemaal aansluiten op de uitstraling van opdrachtgevers én onvergetelijk zijn voor hun gasten. Vanuit Eindhoven ga je bij ieder project voor een voorbereiding tot in de puntjes. Extra mooi: onze projecten zijn altijd anders. En jouw bijdrage dus ook.

Wat ga je doen?
Jouw collega’s van productie, logistiek, inkoop en projectmanagement, maar ook onze aansprekende klanten: allemaal bouwen en vertrouwen ze op jou. Want jij bereidt onze projecten optimaal voor. Een afwisselende functie? Reken maar! Mede dankzij jou laten toonaangevende bedrijven – van Heineken en Vanderlande tot ING - een onuitwisbare indruk achter op het publiek bij beurzen en events in binnen- en buitenland. En dat is telkens weer maatwerk. 
 
Of het nu gaat om een mobiele bar voor een buitenevent of een grote beursstand inclusief waterfontein; bij ieder project stel je met collega’s een plan van aanpak op. Vervolgens zorg jij voor het technische regelwerk, in de breedste zin van het woord. Zoals het maken van 3D-tekeningen en de programma’s voor de aansturing van de machines in onze werkplaats. Ook bestel je materialen, bereid je de uitvoeringsmap en laadlijst voor en check je bij logistiek of de juiste materialen richting een beurs gaan.
 
Als de opbouw op een beurs of evenement soepel verloopt, is een project voor jou helemaal geslaagd. Wat jouw functie als werkvoorbereider bij Gielissen zo geslaagd maakt? Bij de gevarieerde projecten werk je nauw samen met fijne en betrokken collega’s. Ook krijg je bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Bovendien zorgen we dat je optimaal begeleid wordt als je bij ons begint. Zodat jij uiteindelijk uitgroeit tot de specialist in je vakgebied.

Wat krijg je van ons?
 • Een salaris dat past bij jouw kennis, ervaring en Gielissen als toonaangevende werkgever in de branche. Daarbovenop krijg je een bonusregeling.
 • Een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een prettige en informele werksfeer, waarin we samen voor het beste resultaat gaan voor onze klanten.
 • Mooie en grote projecten voor toonaangevende opdrachtgevers in binnen- en buitenland. 
 • Een goede pensioenregeling. 
 • De mogelijkheid om af en toe thuis te werken en jouw werkuren flexibel in te delen.
 • 36 betaalde verlofdagen bij een fulltime dienstverband (24 vakantie- en 12 vaste adv-dagen).
 • Regelmatig activiteiten die onze personeelsvereniging organiseert én ook een groots Gielissen-feest met alle collega’s komt voorbij. 
 • Diverse initiatieven waar collega’s bij elkaar komen, zoals Young Gielissen (voor medewerkers tot en met 35 jaar) of gaan we samen mountainbiken.
 • Veel aandacht voor jouw ontwikkeling, onder meer met een online leerplatform.
 • Een smartphone van de zaak.
 • Diverse extra voordelen voor jou, zoals een fietsregeling, voordeelwinkel en bij een vast dienstverband de mogelijkheid om deel te nemen aan de Gielissen-vereniging, waarmee je meedeelt in onze winst.
Wat breng je mee?
Jij wilt jouw collega’s ontzorgen. Daarom denk je altijd twee stappen vooruit, werk je secuur en zorg je dat alles in projecten 100% goed geregeld is. Ook schakel je makkelijk tussen meerdere projecten, kom je met creatieve oplossingen voor vraagstukken en ben je communicatief sterk. Jij kunt met iedereen een goed gesprek voeren en snapt wat er gevraagd wordt.
Verder: 
 
 • Heb je minimaal mbo 4-niveau in een relevante richting, zoals interieurbouw, standbouw, retail, bouwkunde of evenementen.
 • Heb je relevante werkervaring, waardoor je kennis hebt van diverse materialen, 3D-tekenen en de vertaalslag van een ontwerp naar een bouwtekening.
 • Spreek en schrijf je Nederlands en het liefst ook Engels.
Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar ben je ervan overtuigd dat deze baan bij Gielissen écht iets voor jou is? Ook dan nodigen we je van harte uit te reageren op deze vacature. 
 
Jouw team
Jij gaat aan de slag bij onze vestiging in Eindhoven, waar de focus ligt op het creëren van beurzen en evenementen. Samen met de account- en projectmanagers, medewerkers in de werkplaats en andere collega’s zet je er de schouders onder om voor klanten het beste resultaat te behalen. Jouw team wisselt per project, maar dat is geen probleem: het is met iedereen bijzonder prettig werken. We helpen elkaar en maken ook tijd voor gezelligheid. En we zorgen dat jij goed wordt begeleid, zodat jij je heel snel thuis voelt bij Gielissen!
 
Jouw team is onderdeel van Gielissen Interiors | Exhibitions | Events, dat al 85 jaar met een team van ruim 300 medewerkers onvergetelijke ontmoetingen, verhalen en merkbelevingen creëert. Dat doen we voor, door en met onze aansprekende klanten. In Nederland vanuit de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. En internationaal vanuit Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. Gielissen hoort bij de top van Europa.
 
Solliciteer nu!
Past deze baan helemaal bij jou? Grijp dan nu je kans! Mail jouw cv en korte motivatiebrief naar vacatures@gielissen.nl.
 


Aangeboden per: 08 maart 2023
Uren: 32 - 40 uur
Soort: Parttime / Fulltime
Opleidingsniveau: MBO niveau 4
Locatie: Eindhoven
 
Contact:
Maran Korteling
vacatures@gielissen.nl
06 23 01 65 49
 

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers