Senior Werkvoorbereider Interieurbouw

Door de sterk veranderende wijze waarop mensen met elkaar communiceren neemt het belang van een goede ontmoetingsplaats toe. Die ontmoetingsplaats moet inspireren en mensen in staat stellen hun doelen te bereiken. Wij maken het verschil bij het realiseren van een inspirerende omgeving.

Gielissen Interiors | Exhibitions | Events is in 80 jaar uitgegroeid tot marktleider in Nederland en behoort tot de top van Europa. Wij ontwikkelen en realiseren effectieve oplossingen voor nationale en internationale opdrachtgevers. Jaarlijks zorgen ruim 300 medewerkers wereldwijd voor 1.500 projecten. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. Maar ook vanuit Duitsland, België, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten.

Voor Gielissen Bedrijven B.V. vestiging Helmond zoeken wij een:

Senior Werkvoorbereider Interieurbouw

Deskundig & Creatief | Communiceren & Samenwerken |  Flexibel & Klantgericht


Deskundig & Creatief
Je bent verantwoordelijk voor de engineering en het technisch uitwerken van interieurprojecten. Hierbij gebruik je de opgedane kennis  en toepasbaarheid van diverse materialen  zoals hout,  metaal, glas en kunststof.  Je bereidt onder andere projectgerichte inkopen voor en zorg voor gedetailleerde werktekeningen.  Je vindt het een uitdaging om creatieve, slimme en kostenbesparende oplossingen te bedenken zodat er op een efficiënte manier geproduceerd kan worden.
 
Communiceren & Samenwerken
Als senior werkvoorbereider ben je de spin in het web tussen ontwerp en realisatie. Met behulp van jouw technische werktekeningen, projectgerichte inkopen en zorgvuldige overdracht van projectgegevens, draag je bij aan de perfecte realisatie van onze projecten. Omdat we projecten van begin tot eind uitvoeren, moet je goed kunnen samenwerken met collega’s van andere afdelingen. Jouw inbreng in projectoverleg is cruciaal, net als de interne afstemming met onze productieafdelingen. In technische zin ben je sparringpartner voor Projectmanagement en vraagbaak / coach voor junior werkvoorbereiders en stagiaires.
 
Flexibel & Klantgericht
Geen dag is hetzelfde. Een strakke planning, strikte deadline, last-minute wijzigingen, het is voor jou allemaal part of the job. Je herkent zelf kansen en durft initiatief te nemen om deze kansen optimaal  te benutten.  En dat alles met maar één doel: een tevreden klant!
 
Wat breng je mee?

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting van Interieurbouw of Techniek
  • Enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de interieurbranche
  • Ervaring met het maken van 3D tekeningen, bij voorkeur ervaring met Pytha

 
Wat biedt Gielissen?
Werken bij Gielissen wil zeggen dat je onderdeel uitmaakt van een informeel en hecht team in een ondernemende organisatie. Samenwerking, ondernemerschap, creativiteit maar ook collegialiteit zijn voor ons daarbij van groot belang. Je krijgt de kans om jouw stempel te drukken op toonaangevende projecten.  Zonder vakbekwaamheid, toewijding en inzet van onze medewerkers zou Gielissen niet bestaan en daarom bieden wij onze medewerkers een goed, marktconform pakket arbeidsvoorwaarden aan.
 
Informatie & Sollicitatie
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet te lang en stuur je CV en motivatiebrief naar vacatures@gielissen.nl. Heb je toch nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Andrea den Haan, HR Adviseur, via 0492-531531.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Aangeboden per: 22-01-2021
Uren: Full Time
Soort: Vast
Locatie: Helmond
 
Contact:
Andrea den Haan 
vacatures@gielissen.nl
0492-531531

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers