Engineer

Expert op gebied van technisch ontwerpen en -kwaliteit

Engineer

 
Wij zijn op zoek naar een Engineer het creëren van oplossingen op de mooie uitdagingen die we binnen Hypsos hebben.
 
Wat ga je doen?
 
Je komt in een projectteam te werken en je werkt samen met een projectmanager, een calculator, een project assistent en een tekenaar. Als engineer draag je zorg voor het technische ontwerp en de technische kwaliteit van de uitvoering van onze projecten.  Je toetst de kwaliteit van producten tijdens productie, assemblage en werkplaatsoplevering. Je geeft advies en komt proactief met oplossingen voor projectuitdagingen en draagt zorg voor een juiste overdracht naar de werkvoorbereiding.
 
Sales wordt door jou ondersteund met advies bij de calculaties voor offertes en jij maakt daarna  begrotingen en calculaties en adviseert de klant en het projectteam hierbij. Jij doet een voorstel aan de projectmanager voor de werkvolgorde voor de engineering, inkoop, uitvoering en installatie van de onderdelen van het project en adviseert de Projectmanager t.a.v. realisatie van het project. Hierbij voed en bewaak je de inkoop op technisch gebied.
 
Wie ben jij?
 
Je bent een gedreven Engineer die de uitdaging ziet in het bijdragen aan creatieve oplossingen voor de mooie projecten die we hebben en daarmee bijdraagt aan een tevreden en blije klant.
 
Jij weet door een goede luistervaardigheid en inleving in de klant de wensen om te zetten naar een Programma van Eisen. Vanuit je rol spreek je de taal van ontwerpers en weet je hun wensen naar concrete producten en diensten te vertalen, en je houdt vinger aan de pols op de voortgang en kwaliteit van het project en zorgt dat het project succes wordt opgeleverd. Natuurlijk heb je passie voor het vak en doe je dit vol overtuiging en plezier!
 
Je bent analytisch en creatief. Je werkt graag samen in een team en hebt passie voor je vak. Je bent communicatief vaardig en switched makkelijk tussen de Nederlandse en Engelse taal. Je werkt met plezier en een lach bij Hypsos en weet dat ook aan anderen over te dragen.
 
Wat breng je mee?
 
  • Een afgeronde HBO/WO opleiding industrieel ontwerpen, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • 3 – 5 jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Ervaring in het werken met ERP en SolidWorks is een pré;
  • Eigenschappen als creatief, nauwkeurig, analytisch, adviserend en samenwerkingsgericht passen goed bij jou.
Wat wij bieden?
 
We bieden je een salaris dat is afhankelijk van opleiding en ervaring, maar zeker aantrekkelijk en marktconform. Uiteraard heb je ook vakantiedagen, want we vinden balans tussen werk en prive belangrijk. Dat zijn 24 dagen en 6 ATV dagen bij een volledig dienstverband. Je krijgt de beschikking over een laptop en een mobiele telefoon.
 
We werken in een team met enthousiaste professionals die heel graag in teamverband werken aan de mooie projecten die Hypsos oplevert. We zijn een informele organisatie met korte lijnen en persoonlijk contact.
 
Wij hebben aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door inzet van training en opleiding.
Deze baan biedt een hele mooie uitdaging om mee te bouwen aan de toekomst en groei van Hypsos.
 
Wie zijn wij?
 
Hypsos is een toonaangevend bedrijf op het gebied van tijdelijke evenementen en permanente tentoonstellingen en interieurontwerp in musea en wetenschapscentra over de hele wereld. Wij leveren kant-en-klare oplossingen in nauwe samenwerking met internationale ontwerpbureaus die verhalende ruimtes creëren.
 
Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer!
 
Wil jij jouw kennis inzetten en ontwikkelen binnen een creatieve sector en meehelpen bij de ontwikkeling van (brand) experiences? Dit is jouw kans!
 
Heel graag ontvangen we jouw gegevens en korte motivatie over wie je bent en waarom je deze prachtige rol kunt spelen. Geef ook aan welke kennis en ervaring nog ontbreekt en waarin je je nog moet ontwikkelen.
 
Interessant? Stuur je motivatie, CV (of link naar je LinkedIn profiel) en beschrijving van projecten die hebt gedaan met de jouw rol daarin, naar Irma Berendsen, HR Adviseur: recruitment@hypsos.museumstudio.com.
 
Natuurlijk kun je meer informatie krijgen over de functie voordat je besluit te solliciteren. Bel voor meer informatie naar Ralph Gosselink, CEO stuur een mail naar recruitment@hypsos.com voor een rondleiding in ons bedrijf, een kop koffie en een gesprek over je kansen bij Hypsos.
 


Aangeboden per: 07-11-2022
Uren: 40-32 uur
Soort: Fulltime, Parttime
Opleidingsniveau: HBO/WO
Locatie: Soesterberg
 
Contact:
Irma Berendsen
recruitment@hypsos.museumstudio.com
 

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers