Tekenaar

Stabilo International is een informeel, jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het bouwen van beurzen in binnen- en buitenland. Wij zorgen er voor dat beurzen, stand voor stand, compleet worden opgebouwd en ingericht. Door onze aanpak, jarenlange ervaring en goede samenwerkingen, kunnen wij een totaalpakket leveren en zijn wij in staat een beurs vanaf ontwerp tot op- en afbouw te realiseren.
Als werkgever worden wij omschreven als een familiebedrijf en we streven er naar om een fijne werkplek te zijn waar je met plezier naar toe gaat. Dit bereiken wij doordat we ons flexibel opstellen en zorgen voor aansprekende projecten. Je krijgt veel vrijheid in je werkzaamheden en de mogelijkheid om initiatief te tonen voor verbeteringen en ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar een fulltime

Tekenaar

 
Werkzaamheden:
In de functie van Tekenaar ben je, samen met jouw gezellige en gedreven collega’s, verantwoordelijk voor het tekenen van beurs plattegronden, individuele stands en custom made (special) standbouw onderdelen en meubels. Dit alles geheel naar wens van de klant. Verder houd je jezelf bezig met het produceren van laad- en bestellijsten, het intern en extern begeleiden van de productie van de custom made onderdelen en meubels en het eventueel inkopen of uitbesteden hiervan.

Competenties:
Je kunt snel schakelen en bent stressbestendig. Je bent proactief, hebt een positieve houding en bent flexibel. Verder beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel, kun je goed zelfstandig werken maar ben je ook een teamplayer. Daarnaast werk je nauwkeurig en accuraat.

Jouw profiel:
  • Je beschikt minimaal over mbo/mbo+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt relevante werkervaring;
  • Je hebt ervaring met Revit en/of Autocad;
  • Je hebt technisch inzicht en/of een technische achtergrond.
     
Wij bieden:
  • Een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week;
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract;
  • Een prettige, informele en dynamische werkomgeving op Flight Forum in Eindhoven;
  • Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao Tentoonstellingsbedrijven.
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Stuur jouw cv en motivatiebrief voor 31 januari 2020 naar meriam@destandbouwer.nl. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 040 - 234 89 00 en vragen naar onze HR-medewerker Meriam Kuijpers-Ettema.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 


Aangeboden per: 5-1-2021
Soort: Vast
Opleidingsniveau: MBO/MBO+
Locatie: Eindhoven
 
Contact:
Meriam Kuijpers-Ettema
meriam@destandbouwer.nl
040 - 234 89 00

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers