Uitvoerder INTERIEURBOUW

De wereld verandert, we werken steeds meer mobiel en communiceren steeds vaker digitaal. Op het moment dat mensen elkaar wel persoonlijk ontmoeten, moet de omgeving hen inspireren en in staat stellen effectief hun doelen te bereiken.

Gielissen Interiors |Exhibitions | Events loopt voorop in deze veranderende wereld. 
Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. Maar ook vanuit Duitsland, Belgiƫ, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten realiseren wij met 350 vakmensen en ruim 80 jaar ervaring deze inspirerende ontmoetingsplekken op het gebied van interieur, tentoonstellingen en events.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Uitvoerder Interieurbouw (fulltime)

Planner en Organisator
Als uitvoerder bij Gielissen ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse interieurbouwprojecten. In onze eigen professionele werkplaats produceren onze meubelmakers de ‘specials’ (unieke meubels) die onze projecten zo uniek maken. Jij zorgt ervoor dat de montage van de meubels op locatie in goede banen wordt geleid. Jij stuurt een montageploeg (bestaande uit ZZP’ers, montagebedrijven en eigen meubelmakers van Gielissen) op locatie aan. De prioriteit van jouw functie ligt op het plannen en organiseren van het project en het aansturen van jouw team. Indien het project dit vereist/toelaat ga je zelf ook mee monteren.

Sturend en Motiverend
Tijdens de projecten heb je intensief contact met onder andere de klant, de projectmanager en derden op locatie. Daarnaast heb je regelmatig (telefonisch) contact  met de collega’s in Helmond. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor iedereen op de werkvloer. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden goed op elkaar afgestemd zijn. Je hebt het in je om een team te leiden. Je weet als geen ander collega’s te enthousiasmeren en te motiveren om mooie projecten neer te zetten.

Stressbestendig en Oplossingsgericht
Voor je werk ben je voornamelijk op locatie. De ene keer ben je betrokken bij een project van Hotel Krasnapolsky, in hartje Amsterdam. De andere keer bij de Hogeschool Utrecht, Eindhoven Airport of Kenniscluster Arnhem. Je komt te werken in een team met 5 andere uitvoerders. Jullie zijn ieder verantwoordelijk voor je eigen projecten. In onvoorziene situaties handel jij oplossingsgericht en stressbestendig. Omdat onze projecten door heel Nederland (merendeel in de Randstad) worden gerealiseerd hoef je niet noodzakelijk woonachtig te zijn in regio Helmond;

Wat breng je mee?
  • Kennis van de interieurbouw en ervaring met montagewerk;
  • Enige ervaring in het aansturen van medewerkers;
  • Minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van interieurbouw.

Wat biedt Gielissen?
Werken bij Gielissen wil zeggen dat je onderdeel uitmaakt van een informeel en hecht team in een ondernemende organisatie. Samenwerking, ondernemerschap, creativiteit maar ook collegialiteit zijn voor ons daarbij van groot belang. Je krijgt de kans om jouw stempel te drukken op toonaangevende projecten.  Zonder vakbekwaamheid, toewijding en inzet van onze medewerkers zou Gielissen niet bestaan en daarom bieden wij onze medewerkers een goed, marktconform pakket arbeidsvoorwaarden aan.

Informatie & Sollicitatie
Voor meer informatie neem je contact op met Andrea den Haan, HR Adviseur via telefoonnummer 0492-531521. Je cv en motivatiebrief stuur je naar vacatures@gielissen.nl o.v.v. Uitvoerder Interieurbouw.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Aangeboden per: 22-01-2021
Uren: Full Time
Soort: Vast
Locatie: Helmond
 
Contact:
Andrea den Haan 
vacatures@gielissen.nl
0492-531531

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers