Werkvoorbereider

Ben jij op zoek naar een baan waarin je de diverse projecten op het gebied van standbouw en interieurbouw mag gaan voorbereiden? Lees dan snel verder. Wij zijn namelijk ter uitbreiding van ons team op zoek naar een werkvoorbereider.

In de functie van werkvoorbereider werk je voornamelijk op kantoor en houd je jezelf bezig met het voorbereiden van de diverse custom made producten. Deze producten worden helemaal naar wens van onze klanten, op het gebied van standbouw en interieurbouw gemaakt.
Je bent verantwoordelijk voor het eventueel uitbesteden van opdrachten, het opvragen van offertes, het bestellen van de benodigde producten en voor het mee aan te sturen van onze eigen werkplaats. Ook het overleggen met de collega's in onze werkplaats over hoe een product gemaakt moet worden en het maken van een planning zodat het op het juiste moment en op de goede manier op de juiste locatie kan worden afgeleverd, horen erbij. De projecten worden in onze eigen werkplaats of bij een externe partij voorbereid, waarnaar ze op locatie zullen worden opgebouwd.

Competenties
Als werkvoorbereider ben je communicatief goed vaardig, stressbestendig, flexibel, accuraat en proactief. Daarnaast kun je goed het overzicht bewaren, heb je kennis van het productieproces en is het belangrijk dat je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Voor de uitoefening van dit beroep is het belangrijk dat je kunt omgaan met gangbare computersystemen en (software)pakketten ten behoeve van tekstverwerking, informatieverzameling en e-mail.

Profiel
Onze ideale werkvoorbereider beschikt over:
  • Relevante werkervaring (timmerman/werkvoorbereider) en ervaring met het lezen van technische tekeningen;
  • Mbo/mbo+ werk- en denkniveau;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Een flexibele werkhouding (telefonisch bereikbaar zijn, overwerken en werken in de weekenden indien nodig).
 
Het bedrijf
Stabilo International is al 40 jaar actief in de beurzen- en evenementenwereld. Wij zijn een internationaal opererend bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van beurzen en stands. Wij zorgen ervoor dat complete beurzen, stand voor stand, worden opgebouwd en ingericht. Door onze aanpak, jarenlange ervaring en goede samenwerkingen kunnen wij een totaalpakket leveren en zijn wij in staat een beurs vanaf ontwerp tot op- en afbouw te realiseren.

Aanbod
Wij bieden de juiste werkvoorbereider een fulltime dienstverband en een afwisselende en uitdagende baan. Kijk voor meer informatie over werken bij Stabilo International op onze Indeed bedrijfspagina. In eerste instantie zal je een contract voor bepaalde tijd worden aangeboden maar bij wederzijdse tevredenheid is er zeker uitzicht op een vast contract! Het salaris is marktconform en de arbeidsvoorwaarden volgens de cao Tentoonstellingsbedrijven.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan nodigen wij je heel graag uit om te solliciteren! Stuur jouw cv én motivatie naar jamie@destandbouwer.nl. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 040 - 234 89 00 en vragen naar Jamie Schemmekes (HR).

Graag tot horens! Wie weet zitten we binnenkort met elkaar aan tafel voor een leuk gesprek.
 

Aangeboden per: 10-03-2020
Soort: Vast
Opleidingsniveau: MBO/ MBO+
Locatie: Eindhoven
 
Contact:
Jamie Schemmekes
jamie@destandbouwer.nl
040 - 234 89 00
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers

BIJEENKOMSTEN

bekijk volledige
bijeenkomstenkalender