Werkvoorbereider Exhibitions & Events

Wij zoeken jou, een echte ‘regelaar’!

 
#BuildingUnforgettableStories
De wereld verandert, we werken steeds meer mobiel en communiceren steeds vaker digitaal. Op het moment dat mensen elkaar persoonlijk ontmoeten, doen we dat het liefst in inspirerende omgevingen die ons in staat stellen om effectief onze doelen te bereiken.
 
Gielissen Interiors | Exhibitions | Events, creëert al ruim 80 jaar met een team van 300 medewerkers onvergetelijke ontmoetingen, verhalen en merkbelevingen. Dat doen we voor, door en met onze aansprekende klanten. Dit doen we in Nederland vanuit de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Helmond. En internationaal vanuit Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten. Gielissen hoort bij de top van Europa.
 
Gielissen Exhibitions & Events is dé full service partner voor beurzen in binnen- en buitenland. Full service omdat wij als projectenorganisatie alles verzorgen van de coördinatie, de exhibitor- & customer services en floormanagement tot aan de realisatie van innovatieve beursstands en brand activaties in zowel fysieke als hybride en digitale vorm. Zo bouwen we onvergetelijke verhalen.

Jouw persoonlijke verhaal

Bij Gielissen breng je jouw eigen professionele ‘ik regel het’ verhaal mee. Het is jouw ding om ervoor te zorgen dat alles op tijd geregeld is. De technische tekeningen zijn uitgewerkt zodat productie aan de slag kan, alle projectgerichte inkopen zijn gedaan, de projectmanager is geïnformeerd en de administratieve projectregistratie volledig en op tijd is bijgewerkt. Dat valt allemaal niet mee in een kort cyclische projecten organisatie met strakke deadlines, maar dat is de druk waar jij je goed bij voelt. Ook als je denkt dat je alles onder controle hebt en er toch nog een last minute wijziging komt van de klant. Dan zet jij juist alles op alles om dit toch geregeld te krijgen.
 
Je vindt het leuk om met behulp van onze tools, creatieve oplossingen te bedenken en zo nodig buiten de gebaande paden te bewegen om de klantwensen of ons onderscheidend design mogelijk te maken. Uiteraard doe je dat binnen een zorgvuldige afweging van productiekosten en marge van het project. Dat maakt voor jou dat ondanks terugkerende werkprocessen en -procedures, geen dag en geen project hetzelfde is. En die afwisseling is nou precies wat jij zoekt in jouw werk!

Het Gielissen verhaal

Je staat er bij Gielissen nooit alleen voor, we doen het als team. Samenwerken is één van onze kerncompetenties. Je werkt samen met een professioneel multidisciplinair team van Accountmanagers, Designers, Projectmanagers, Inkoop en vakmensen in de productie. Zo zorgen we er samen voor dat jij als Werkvoorbereider precies weet hoe jij optimaal kunt bijdragen aan al jouw projecten, met als resultaat tevreden en terugkerende klanten, een fijne interne samenwerking, een goed rendement en een vlot verlopen projectorganisatie. Jij vormt de ruggengraat van elk project.
 
Deze functie heeft als standplaats Eindhoven. Maar is deze functie je op het lijf geschreven, kunnen we kijken welke flexibiliteit mogelijk is om ook regelmatig vanuit bijvoorbeeld onze vestiging Amsterdam te werken. Thuiswerken kan maar is door software technische beperkingen in deze specifieke rol beperkt mogelijk. Gelukkig hebben we leuke vestigingen en prettige werkplekken! Bovendien zit je als werkvoorbereider dan precies daar, waar het allemaal gebeurt. Af en toe kan je ook fysiek een project bezoeken om op locatie als werkvoorbereider bij te dragen.
 
Wij bieden een mooi en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij de ‘beste werkgever in de branche’.

Getriggerd?

Heb je MBO (of HBO) werk- en denkniveau met kennis en ervaring in een vak(technisch) gerelateerde richting zoals bijvoorbeeld interieur-, standbouw, retail, bouwkunde of evenementen industrie? Dan sluit je profiel vaak goed aan op deze functie. Maar je moet wel echt relevante werkervaring hebben om deze rol echt goed te kunnen uitoefenen. Dat betekent dat je een brede kennis hebt ontwikkeld van 3D tekeningen, de vertaalslag van een ontwerp naar een bouwtekening, kennis van uiteenlopende materialen, (af)bouwtechnische kennis en een stukje inkoop van materialen. Bij Gielissen kun je al deze kennis combineren in een uitdagende internationale werkomgeving met projecten voor de grote merknamen.

Reageer!

Meer lezen kan op www.gielissen.nl. Beter nog, mail jouw cv en korte motivatiebrief gelijk naar: vacatures@gielissen.nl. Heb jij inhoudelijke vragen over de functie? Bel dan André de Brouwer op: +31 (0)6 - 22 90 03 67. Hij is onder meer verantwoordelijk voor werkvoorbereiding bij Exhibitions & Events.*
 
*Acquisitie door intermediairs naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.
Gielissen-logo.png
Aangeboden per: 22 juni 2022
Uren: Fulltime
Soort: Vast
Opleidingsniveau: MBO of HBO
Locatie: Eindhoven

Contactpersoon:
André de Brouwer
+31 (0)6 - 22 90 03 67
vacatures@gielissen.nl

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers