Zelfstandig Service Monteur

Wie zijn wij?
Multideur is dé merkonafhankelijke servicepartij voor bedrijfsdeuren in Nederland. Met ons snelgroeiend landelijk netwerk helpen we onze klanten om hun werk veilig, snel en betrouwbaar te kunnen doen. Daarnaast produceren we ons eigen innovatieve stapelbare beveiligingshek Stackdoor.

Wie ben jij?
Je bent in het bezit van een (V)MBO diploma in een technische richting en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij Multideur Service bieden wij jou hiervoor de gelegenheid. Wij hebben plaats voor enthousiaste technische mensen die willen worden opgeleid tot zelfstandig Service Monteur. Wij bieden jou een baan aan binnen een snelgroeiend bedrijf, waarbij we je op pad sturen met de modernste bedrijfsmiddelen. Met je eigen bedrijfswagen, gereedschap, tablet en telefoon zorg je ervoor dat onze klanten kunnen beschikken over veilige, goedwerkende industriedeuren.

Kan ik dit al?
Waarschijnlijk zal je op dit moment geen uitgebreide kennis hebben van onze producten. Dat is geen probleem, wij zorgen met een intern opleidingstraject dat je binnen afzienbare tijd zelfstandig op pad kunt. Belangrijk is dat je twee rechterhanden hebt, enthousiast bent en zin hebt om aan te pakken en samen met ons door te groeien!

Wat bieden wij?
Wij bieden op onze beurt je een prima salaris, uitbetaling van overuren, een veilig werkplek en een modern wagenpark met top gereedschappen. Daarnaast kun je op onze kosten diverse opleidingen volgen zoals je E rijbewijs, hoogwerker certificaat etc. Bovenal kom je te werken bij een laagdrempelige organisatie met enthousiaste mensen die keihard werken om het beste en grootste servicebedrijf van Nederland te worden!

Wil je meer informatie dan nodigen we je graag uit om vrijblijvend een kop koffie te komen drinken. Bel of mail naar Job Deken, onze servicemanager op 06-52651606 of jdeken@multideur.nl.

Aangeboden per: 1 oktober 2020
Uren: 40
Soort: Vast
Opleidingsniveau: (V)MBO
Locatie: Zeewolde
Werklocatie: heel Nederland, je hoeft dus niet woonachtig te zijn in de buurt van Zeewolde.
 
Contact:
Job Deken
jdeken@multideur.nl
06-52651606

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers