beMatrix

beMatrix Nederland is leverancier van aluminium frames voor het creëren van tijdelijke stevige constructies. Dat kunnen stands, pop-up stores en in deze tijden natuurlijk ook de scheidingswanden, signing frames etc. zijn. Hiermee kunnen bedrijven en instanties zorgen dat ze zo veel mogelijk gewapend zijn tegen Corona.

We helpen de standbouwers en evenementenorganisaties graag door onze frames tegen zeer schappelijke prijzen te verhuren. De beMatrix frames zijn zeer eenvoudig te plaatsen zonder gereedschap. We zijn niet alleen in Nederland in de gelegenheid om de frames te leveren, maar we zijn met beMatrix door heel Europa gevestigd. Hiermee kun je dus lokaal gebruik maken van onze diensten en producten. Hiermee voorkom je dus onnodig reizen tijdens de 1,5 meter maatregelen. Kijk gerust eens op onze Global Rental Network site.

Onze service begint met hulp bij het bepalen van wat je wilt. Dat kan met behulp van onze tekentool via ons MybeMatrix platform. Hierin hebben we een tekentool ontwikkeld (beCad), waarmee je heel simpel en intuïtief je opstelling kunt maken en met een druk op de knop weet het programma je ook te vertellen hoeveel connectoren je nodig hebt. Heb je nog nooit met het beMatrix systeem gewerkt, dan staat ons lokale team tevens altijd klaar om een en ander haarfijn uit te leggen. Tot het eind van het jaar is deze tool geheel gratis, omwille van de hele Corona toestand.

Laat je verder informeren en bel of mail ons, we helpen je graag verder.


 


beMatrix Nederland
Canadaweg 9b
4661 PZ Halsteren
+31 (0)85 1306 722
rental.nl@beMatrix.com
www.bematrix.com

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers