Dehullu projekt b.v.

Passie, vakmanschap en creativiteit dat is waar Dehullu al jarenlang voor staat, ook in deze bijzondere tijden! Half februari veranderde alles. Beurs na beurs werd afgelast, het werk viel stil. Wij liever niet en gaan dan ook graag voor u aan de slag!

Om deze reden stellen wij onze expertise en diensten ter beschikking, en gaan graag aan de slag met uw wensen. We kunnen helpen met aanpassingen naar de nieuwe 1,5 meter samenleving, maar nog veel meer:

- Interieur – zowel zakelijk als privé bieden wij hulp bij uw interieur. Met onze uitgebreide productiefaciliteiten kunnen wij hulp bieden van ontwerp tot uitvoering. Experience center, showroom, shop-in-shop oplossingen, kantines, displays maar ook keukens, op-maat-gemaakte meubels, veranda’s, tuinhuisjes etc.. You name it, we create it!

- In-house stands – een tijdelijke stand naar grootte, stijl en wens gemaakt en geplaatst op elke locatie. Zo kunt u toch uw product presenteren zonder beurs!

- Vakmensen – timmerlieden, schilders, Signing/DTP werk, chauffeurs, projectvoorbereiding en projectmanagement, ze staan voor u klaar. Onze mensen werken doorgaans in een van de meest dynamische branches en kunnen u hulp bieden.

- Transport – een verhuizing op de planning staan of een koerier nodig? Met ons wagenpark en chauffeurs helpen we een handje.

- Corona oplossingen – we moeten ons allemaal aanpassen aan de nieuwe situatie. Hierbij kunnen wij helpen met het inrichten van tijdelijke ruimtes, maken van Corona-displays en informatiezuilen geheel gepersonaliseerd aan uw huisstijl.

Bel 0344 648 814 of mail naar info@dehullu.nl en vraag naar de vele mogelijkheden!
Wilt u meer informatie over Dehullu, neem dan een kijkje op onze website. 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers