Easy2Rent

Easy2Rent helpt graag met narrowcasting (schermen in winkels, supermarkten, bedrijven en/of zorginstellingen), stelt Tablets/iPads beschikbaar voor zorginstellingen/ziekenhuizen en ondersteunt thuiswerkers met betrouwbare en goede devices.

Door schermen in combinatie met teller software te plaatsen in je winkel of zorginstelling, met een boodschap om “1.5 m afstand te houden”, bescherm je niet alleen de bezoekers, maar ook je personeel! Van een videowall in je etalage, schermen plaatsen door de gehele winkel of een 65” op statief bij de ingang van je winkel mensen op de hoogte brengen van deze boodschap? Easy2Rent levert oplossingen!

Daarnaast ondersteunt Easy2Rent thuiswerkers met tijdelijk goede en betrouwbare zakelijke notebooks/laptops/Macbooks. Door veilig en betrouwbare apparatuur te huren bij Easy2Rent ondersteunen wij organisatie bij: videoconferenties, thuis werken, online samenwerking en online presentaties. Daarnaast leveren wij een groot aantal iMacs, iPads en All-in-one PC’s.

Easy2Rent heeft ook een intelligent telsysteem ontwikkeld, CrowdAlert. Dit systeem zorgt ervoor dat klanten en bezoekers van winkels, bedrijven en locaties op een veilige afstand van elkaar blijven. Voor in de verhuur, maar ook permanent als vaste installatie. Je leest er hier meer over.
 
Zorg op afstand, maar wel persoonlijk en dichtbij.
Easy2Rent ondersteunt coronapatiënten in ziekenhuizen, maar ook eenzame ouderen die op dit moment geen bezoek ontvangen is dit een emotioneel extreem zware tijd. De meeste zijn ernstig ziek en dan mogen ze ook nog eens geen bezoek ontvangen. Beeldbellen is dan de enige manier om je familie te kunnen spreken en ze daarbij ook te kunnen zien.

Hygiëne is in deze tijden essentieel!
De richtlijnen van het RIVM volgen wij strikt op. Easy2Rent heeft de nodige maatregelen getroffen om op een veilige manier het hardware te reinigen en desinfecteren. Zo werken al onze medewerkers met handschoenen, houden minimaal 1,5 meter afstand en wordt al het apparatuur met voldoende desinfecterende producten schoongemaakt.
 


Easy2Rent
Plesmanstraat 52
3905 KZ Veenendaal
+31(0)318 495 300
bert@easy2rent.nl
www.easy2rent.nl
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers