Expo Display Service

Expo Display Service richt zich op de markt van mobiele presentatie systemen en zelfbouw stands. Het Corona virus heeft een vraag gecreëerd naar producten die zich richt op het voorkomen van een verdere verspreiding. Op een aparte webpagina bouwen we aan een product range van vloerstickers, displays voor flesjes handgel en nog veel meer.
 
Daarnaast loopt ons label Beursstand, dat internationaal ook bekend staat als Expo Exhibition Stands. Net als bij onze collega’s ligt hier alles stil. Wij hebben veel disciplines onder één dak.
 
  • Onderhouden en bouwen van websites.
  • Custom-made displays van allerlei materialen.
  • Het maken van 3D designs voor standbouw. Maar ook als je andere omgevingen of ideeën in 3D zou willen zien. En het maken van brochures, teksten voor je website, catalogi enz.
  • En dan natuurlijk alle activiteiten die ook bij standbouw aan de orde van de dag zijn. Gemotiveerde mensen die van aanpakken weten, materialen waarmee stands en tijdelijke scheidingswanden te maken zijn (inclusief print of unikleur uitvoering), het maken van prints op doek en plaat, custom-made items als 3D letters voor op kantoor i.p.v. in een beursstand (al dan niet voorzien van led-verlichting), transport (vrachtwagen en busjes met chauffeurs), opslag van materialen en waarschijnlijk nog wel een aantal dingen die hier vergeten worden.
Vraag het ons gerust! En als wij het zelf niet kunnen weten we waarschijnlijk wel iemand die het wel kan.

 

 


Expo Display Service
Expo Display Service
Laan van Westenenk 90
7336 AZ Apeldoorn
055 3238555
info@expodisplayservice.nl
www.expodisplayservice.nl
www.beursstand.nl

 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers