Exposupply

Exposupply, de leverancier van LED-verlichting, vloer- en wandpanelen, heeft de impact van de coronavirus goed gemerkt. Na een zeer geslaagde EuroShop 2020 beurs in Düsseldorf afgelopen februari hoopte het bedrijf de bestaand en nieuwe relaties in binnen- en buitenland verder uit te bouwen. Als gevolg van het Coronavirus zag het bedrijf de omzet nagenoeg volledig wegvallen.

Exposupply heeft de ontwikkelingen in de markt nauwkeurig gevolgd en ontdekte dat de 1,5 metermaatschappij steeds serieuzere vormen aanneemt. De vraag naar plexiglas materialen steeg enorm en dit was voor Exposupply reden tot het lanceren van een nieuwe productgroep: ExpoPlex.

Plexiglas, ook wel acrylaat of perspex genoemd, is een stevige kunststofsoort dat lijkt op glas, maar dan met een aantal extra voordelen. Zo is het tot 25 keer zo sterk als glas, 50% lichter en gemakkelijk te bewerken in elke gewenste vorm. Met deze nieuwe productgroep is Exposupply in staan om plexiglas te leveren aan standbouwers en andere relaties in heel Europa, ten behoeve van het maken van werkplek inrichting, balieschermen en nog veel meer andere toepassingen.
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers