Expoteam

Op dit moment zijn is Expoteam druk met het opzetten van verschillende concepten die aansluiten op de  ‘1,5-metersamenleving’.
 
Het eerste concept is ontwikkeld voor ouderen uit bejaarden- en verzorgingstehuizen.
3 steekwoorden: ‘’Bezoekoplossing voor ouderen’’. Zie ook de flyer en onze website.
 
Korte uitleg van ons concept:
‘’Nu de standbouwwereld door dit coronatijdperk compleet stilligt, is Expoteam bij zichzelf te rade gegaan in wiens behoefte het kan voorzien. Expoteam biedt materialen om snel een stand, maar dus ook een ander tijdelijk bouwwerk neer te zetten, en hiermee was het idee voor een bezoekunit al snel geboren. De bezoekunit is precies wat je van zijn naam verwacht; een tijdelijk onderkomen bestaand uit één ruimte met een scheidingswand, speciaal gecreëerd om mensen bij elkaar te kunnen brengen.
 
De bezoekunit is ontwikkeld voor de ouderen uit verpleeg- en verzorgingshuizen die door de huidige maatregelen geen bezoek meer kunnen ontvangen. De bezoekunit is in no-time op te zetten en is van alle gemakken voorzien; interieur, verlichting, verdere aankleding voor een gezellige sfeer, klimaatbeheersing en communicatieapparatuur.
 
Expoteam heeft al talloze enthousiaste reacties ontvangen op het concept. Op dit moment zijn onze medewerkers druk bezig om de bezoekunit verder onder de aandacht te brengen.’’
 


Expoteam
Eckertstraat 14
8263 CB Kampen
+31 (0)38 820 0398
info@expoteam.nl
www.expoteam.nl
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers