Gigant

helpt graag met het plaatsen van  tijdelijke infra- & vloerstructuren, signing torens, overkappingen en routing objecten.

Bij Gigant International BV hebben we een grote hoeveelheid Layher steigermateriaal, podiumoverkappingen, publieksvloeren, Spacefloor verdiepingsvloeren, etc. op onze werf in Eersel liggen. Deze worden op dit moment niet ingezet zoals dat wel gepland was. Wij willen deze materialen beschikbaar stellen voor maatschappelijke doeleinden in de periode die komen gaat, op wat voor manier dan ook.

Bij oplossingen denken wij bijvoorbeeld aan het creëeren van:

  • Tijdelijke overkappingen / ruimtes voor gezondheidszorg > we kunnen hiervoor overkappingen bouwen. Deze zullen niet voldoende geïsoleerd zijn, maar wellicht zijn er aangemelde bedrijven die naar een gezamenlijke oplossing willen zoeken?
  • Signing torens bij bijvoorbeeld ziekenhuizen / supermarkten
  • Routing objecten bij bijvoorbeeld ziekenhuizen / supermarkten
  • Podia bij eventuele buitenbijeenkomsten die zullen volgen in de komende periode
  • Loop / fietsbruggen bij eventuele omleidingen of andere opstoppingen, bijvoorbeeld bij ziekenhuizen en supermarkten

Er zijn nog tig andere toepassingen te bedenken, wij staan open voor suggesties en het gesprek.

Wij hebben naast dit materiaal ook een grote club aan gemotiveerde werknemers die graag de handen uit de mouwen willen steken. Dit ondersteund door een kantoor organisatie die de nodige werkvoorbereiding kan verrichten en constructies kan berekenen op stabiliteit en sterkte.

We zijn meer dan bereid om onze plicht te doen en mee te denken, zelfs in non-profit oplossingen voor maatschappelijke doeleinden. Ik hoor je reactie en eventueel ideeën graag!

   
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers