KOPexpo

De manier waarop we zakendoen zal blijvend veranderen. KOPexpo helpt ondernemers om voorbereid te zijn, en in te spelen op nieuwe zakelijke situaties en kansen. Bijvoorbeeld door een thuiswerkpakketten op maat te leveren die bedrijven op één plek kunnen bestellen, kantoren efficiënt te herinrichten én interactieve experience centres te ontwikkelen.
 
Thuiswerkplekken op maat
Uit onderzoek van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) blijkt dat een kwart van de mensen die meer zijn gaan thuiswerken, denkt dat in de toekomst te blijven doen. Om dit zo goed mogelijk te faciliteren bieden wij bedrijven een one-stop thuiswerkplek aan. Ergonomisch, akoestisch en duurzaam.
 
Kantoorinrichting
We willen werkgevers helpen om hun drukke kantoortuin binnen één week om te bouwen naar een effectieve werkplek. Zodat wanneer iedereen weer aan de slag gaat, er efficiënt gewerkt kan worden. Een goede kantoorinrichting verhoogd de productiviteit van werknemers, stimuleert collegiale samenwerking en zorgt voor een positieve werksfeer.
 
Experience centres
Wanneer zakelijke evenementen uitgesloten zijn, is een kleinschalige experience center op locatie een goed alternatief. Zo kunnen bedrijven (potentiele) klanten uitnodigen om hun product of service op een interactieve manier te ervaren. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos!

Impressies van de Workhub, KOPexpo’s complete thuiswerkplek.

KOPexpo
Riezebosweg 7
8171 MG  Vaassen

055-5336481
workhub@kopexpo.com
www.kopexpo.nl
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers