Mansveld Expotech

Fysiek bij elkaar komen kan niet meer en we missen onze sociale contacten. Zowel privé als in onze werkomgeving. Een webinar is een makkelijke en toegankelijke manier om in contact te komen met je medewerkers. Zo blijf je in verbinding met elkaar én voldoe je aan de richtlijnen van het RIVM.
 
Ook bij Mansveld Expotech hebben we op deze manier contact met onze collega’s. Zij zitten thuis nu het werk volledig weggevallen is. De reacties zijn positief en hartverwarmend. Dat gunnen we jou ook! Onze technici ondersteunen je volledig en adviseren je over de mogelijkheden. Met de ervaring die we hebben opgedaan, zorgen we ervoor dat jij je boodschap goed over kunt brengen.
 
Zo kun je je richten op het maken van verbinding met je mensen. Zonder dat je je druk hoeft te maken over wat er technisch allemaal ingeregeld moet worden.
 
De mogelijkheden van een webinar:
  • Interactiviteit via chat-functionaliteit.
  • Interactiviteit via poll-functionaliteit.
  • Standaard look & feel beschikbaar. Daarnaast is alle communicatie af te stemmen op jouw huisstijl.
  • Zowel bij jou op locatie mogelijk, als bij ons in Eindhoven in de studio. Daar mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn.
  • Vooraf, tijdens en na de webinar statistieken bekijken en de chat terugkijken.
  • De webinar is opneembaar dus ook achteraf kun je het terugkijken en/ of delen.
 
We staan klaar om jou te helpen in contact te blijven met je medewerkers. En mocht je een ander idee hebben voor een webinar, dan helpen we daar ook graag mee. 
  

Mansveld Expotech
Le Havre 1
5627 ST Eindhoven
+31 40 259 10 99
eindhoven@mx.nl
mansveldexpotech.mansveld.nl

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers