MEProductions

Bedrijfsfeest organiseren?
Zoekt u naar een manier om uw personeel een steuntje in de rug te geven of gewoon nog eens te bedanken voor hun flexibele opstelling? Loopt u ook tegen het probleem aan dat het personeelsfeest dit jaar niet door kan gaan?
 
Momenteel leven we in onwerkelijke tijden waardoor het organiseren van een bedrijfsfeest niet zo gemakkelijk gaat. Daarvoor heeft MEProductions de oplossing!
 
Livestream Bedrijfsfeest
Vier het met onze Live Stream Party! Wij bieden een arrangement, waarbij er 120 minuten lang een enorme virtuele party gebouwd wordt! Interactie via een chat tijdens een besloten livestream, verzoekjes en foto's kunnen worden ingezonden, er wordt tussendoor een originele muziekbingo gespeeld en dat allemaal onder begeleiding van de energieke partyband KaramBAM! Zij draaien op volle toeren mee!
 
Borrelboxen
Wilt u de medewerkers een onvergetelijk moment bezorgen? Dat kan! Maak de live stream party compleet met een heerlijke borrelbox verzorgd door Slump Catering & Events. Een complete box met een variatie aan lekkere hapjes en drankjes om thuis van te genieten. Wij bezorgen de box in het hele land bij alle deelnemers thuis
 
In het kort
  • 120 minuten non-stop show
  • Via unieke inlogcode in besloten online omgeving
  • Personaliseren van show/omgeving mogelijk in overleg
  • Basisprijs show €1795 ex btw/buma
  • Borrelbox €19,95 / Borrelbox deluxe €34,95
  • Bezorgkosten op aanvraag
Bekijk hier de brochure.

 


MEProductions
Blankenstein 124
7943 PE Meppel
+31(0)522-240898
info@meproductions.nl
www.meproductions.nl

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers