ShowExpo

ShowExpo is al jaren gespecialiseerd in het bedenken en snel realiseren van solide constructies en informatiewanden op tijdelijke locaties. Dat doen wij meestal op beurzen, maar ook in kantoorpanden, showrooms en hotels zijn wij vaak te vinden. Onze wanden kunnen dubbelzijdig voorzien worden van uw logo, reclame, of andere informatie en zijn tevens leverbaar met verlichting. Gebruikt u de wand bijvoorbeeld bij de entree van uw winkel? Dan kunnen ze voorzien worden van een prullenbakje en handig ingebouwd vak voor de zeep dispenser en handdoekjes.

Gaat u verbouwen en zoekt u een eyecatcher voor in uw woning of heeft u hulp nodig? Wij denken graag met u mee! Wij zijn zeer ervaren in het bedenken, ontwerpen en realiseren van maatwerk-oplossingen voor uw interieur en meubilair. Denk o.a. aan multifunctionele tv-wanden met bijvoorbeeld hout- of steenstrips, het inbouwen van kunsthaarden, wanden plaatsen, boeken- en kledingkasten op maat, eettafels, vitrines, displays voor uw showroom, etc.

Tot slot hebben wij een team van ervaren DTP-ers en 3D-ontwerpers. U kunt bij ons terecht voor al uw grafische benodigdheden, drukwerk, groot formaat prints en technische bouwtekeningen.

Heeft u interesse in één van de bovenstaande oplossingen, dan komen wij graag met u in contact!
 


ShowExpo

Industrieweg 3j
2712 LA
Zoetermeer
079 747 0003
info@showexpo.nl
www.showexpo.nl

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers