Boozed is B Corp!

19-2-2024

Gefeliciteerd Boozed! Sinds augustus 2023 zijn zij een B Corp gecertificeerd bedrijf. Een B Corp (Benefit Corporation) is een internationale erkenning die alleen wordt toegekend aan bedrijven die een significante positieve impact hebben op mens en milieu. Het laat zien dat duurzaamheid diep in het bedrijfs-DNA zit.
 

Waarom B Corp?
“Boozed wil merken helpen bij het plezierig en duurzaam presenteren van zichzelf. Een unieke beleving neerzetten met een positieve impact op mens en milieu. Dit doen we bijvoorbeeld door onze klanten te adviseren bij het maken van duurzame keuzes, de juiste materialen te kiezen en veel items te hergebruiken of herstellen.  Maar ook door goed voor onze medewerkers, partners en community te zorgen.” Kim de Ridder is blij met de behaalde certificering en de positieve effecten die het met zich mee brengt. ”Naast de positieve impact op mens en milieu, opent het B Corp certificaat ook deuren. We werken steeds meer samen met organisaties die dezelfde mindset hebben. We staan in contact met andere B Corps en op wereldwijd niveau wordt ons netwerk groter! Hoe tof en krachtig is dat.” 


B Corp: geen eindbestemming, maar een ongoing proces
Een B Corp certifcering is allesbehalve een momentopname. Bedrijven moeten iedere 3 jaar laten zien dat zij nog steeds aan de standaarden voldoen. Bij Boozed werken ze met een multidisciplinair team aan een meerjarenplan om het bedrijf te blijven verbeteren en om hun certificaat te behouden. Zo wordt ieder aspect van de organisatie steeds een beetje beter en duurzamer. Je kunt alles over hun duurzame reis vinden op de website van Boozed!
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers