Neem deel aan BEFuture’s Call for Best Practices!

29-2-2024

BEFuture.jpg

De BEFuture Call for Best Practices is live! Want leren van elkaar en geïnspireerd worden door innovaties willen we toch allemaal? Het doel van NHL Stenden is om innovatieve, originele en duurzame practices te verzamelen, zowel binnen de event industrie als daarbuiten en deze op IMEX Frankfurt in mei 2024 een internationaal podium te geven. De Best Practices hebben als doel een positieve en duurzame verandering teweeg te brengen in de MICE en zakelijke evenementen sector.

Wat is BEFuture?
De zakelijke evenementen industrie is volop in ontwikkeling, duurzame initiatieven en technologische implementatie vinden voortdurend plaats. Dit is ook hard nodig, want de business event sector moet nog veerkrachtiger worden. Met gepaste trots kan NHL Stenden aankondigen dat Nederland deelneemt aan het EU-gefinancierde project BEFuture: The Future of Business Events.
 
BEFuture richt zich op het ondersteunen van de business events industrie bij duurzame, digitale en regeneratieve transformatie. Dit driejarig project wordt uitgerold in drie fases, waarbij het ecosysteem van de zakelijke evenementen industrie in kaart wordt gebracht (1) trainingsprogramma's worden uitgerold inclusief een call for best practices (2) en een acceleratieprogramma (3) waarbij geld vrijkomt voor innovatieve initiatieven.

Best Practice bijdrage gezocht!
Ben jij een ondernemer, organisatie, onderzoeker of innovator met een geweldige oplossing, dienst of case study op het gebied van digitale transitie, duurzaamheid en of human capital? Dan ontvangt NHL Stenden graag jouw aanmelding!

Wat levert het op?

  1. Live showcase op IMEX Frankfurt 2024: De meest waardevolle initiatieven worden uitgenodigd voor een Best Practice Showcase als onderdeel van het programma op IMEX in mei 2024.
  2. Zichtbaarheid: Jouw project/innovatie krijgt internationale zichtbaarheid via het Europese BEFuture platform en de mediakanalen.
  3. Netwerken: Wordt onderdeel van ons Business Event Ecosysteem, en krijg toegang tot zakelijke en netwerkmogelijkheden.
     
Meedoen!
Upload jouw innovatie vóór 18 maart 2024 via het platform www.be-future.eu. Deelname is helemaal gratis! Jouw expertise en kennis kan de business event industrie helpen om te komen tot een duurzame, digitale en veerkrachtige sector.
 

Zoeken in nieuws

 

Zoekterm

Kennispartners & preferred suppliers