Deelname- en annuleringsvoorwaarden

Op alle bijeenkomsten die CLC-VECTA organiseert, zijn onze deelname- en annuleringsvoorwaarden van toepassing. Met je inschrijving verklaar je daarmee akkoord te zijn.

Inschrijving
Om deel te nemen aan een bijeenkomst, maak je je inschrijving in orde via de link in je persoonlijke uitnodiging of via onze website. Als je bent ingeschreven, gaan we er vanuit dat je daadwerkelijk deelneemt.

Een aantal bijeenkomsten is exclusief toegankelijk voor CLC-VECTA leden. Ook kan er een maximum gesteld worden aan het aantal deelnemers per lid, bedrijf en/of een bijdrage voor deelname worden gevraagd. Indien dit het geval is, lees je dit in de voorwaarden voor inschrijving.

Deelnemerslijst
In de aanloop naar een bijeenkomst, publiceert CLC-VECTA een voorlopige deelnemerslijst met daarop de bedrijfs- en persoonsnaam van de aangemelde deelnemers op de webpagina met informatie over de bijeenkomst.

Foto’s & filmpjes
Tijdens bijeenkomsten maakt CLC-VECTA foto’s en filmpjes, waarop je als deelnemer mogelijk herkenbaar in beeld bent. CLC-VECTA publiceert deze op de website, social media, in de nieuwsbrief en in (vak)media.

Verhindering
Mocht je onverwachts verhinderd zijn, dan kun je je te allen tijde kosteloos laten vervangen door een collega. Een vervanging dien je altijd per e-mail door te geven. Indien je je niet kunt laten vervangen door een collega, dien je jouw afmelding ook per e-mail kenbaar te maken. Het moment tot waarop dit kosteloos kan, lees je in de voorwaarden voor inschrijving, evenals de annuleringskosten voor afmelding na dit moment.

De kosten die CLC-VECTA maakt voor het reserveren van zaalhuur, catering, sprekers, etc. vormen de grondslag voor de hoogte van deze annuleringskosten.

Bevestiging van deelname
Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van deelname met het bijbehorende e-ticket. Controleer de bevestiging op juistheid en neem het e-ticket mee naar de bijeenkomst voor een vlotte registratie.

No show
In geval van no show berekenen we altijd ‘no showkosten’. De hoogte van deze kosten staan omschreven in de uitnodiging en op onze website.

Betaling
Na afloop van de bijeenkomst ontvang je, indien van toepassing, een factuur voor deelname of no showkosten. De betaling daarvan dient binnen 14 dagen te zijn voldaan.
 

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers