Congreswereld


 
CongresWereld
Postadres
Postbus 277
3880 AG  Putten

t: +31 (0)87 - 874 20 62
info@congreswereld.nl
www.congreswereld.nl
CongresWereld is dé onafhankelijke vakinformatiebron voor iedereen die actief betrokken is bij de organisatie van congressen, vergaderingen en zakelijke events.

Beslissers, beïnvloeders en uitvoerenden treffen een steeds verder uitbreidend aanbod aan nieuws, informatie, trends en ontwikkelingen, vacatures, nuttige downloads en een uitgebreid overzicht van gespecialiseerde aanbieders in de branche. Daarnaast worden zij via de tweewekelijkse e-nieuwsbrieven op de hoogte gebracht van nieuws en ontwikkelingen.

Door een achtergrond in het vakgebied zelf, kiest CongresWereld voor een onderscheidende content-aanpak. Voor meeting professionals door meeting professionals!

CongresWereld focust op verantwoordelijken voor de planning en uitvoering van congressen en vergaderingen (als primaire of neventaak). De doelgroep van CongresWereld vind je daarmee bij o.a. meeting planners, organisatiecomités, PCO’s, organisatiebureaus, secretariaten, (directie-)secretaressen, HRM/T&D-afdelingen bij zowel corporate, associatie als overheid. Een tweede doelgroep wordt gevormd door aanbieders van accommodaties en diensten in de branche.

Korting voor leden
Leden van CLC-VECTA hebben de mogelijkheid om met een uitgebreid basisprofiel inclusief logo (die linkt naar eigen website) voor € 750,- in de bedrijvenindex te komen. Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding, neem je contact op met Congreswereld via info@congreswereld.nl.

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers