Congreswereld


 
CongresWereld
Postadres
Postbus 9320
1006 AH Amsterdam

t: +31 (0)20 - 771 22 33
info@congreswereld.nl
www.congreswereld.nl
CongresWereld is dé onafhankelijke vakinformatiebron voor iedereen die actief betrokken is bij de organisatie van congressen, vergaderingen en zakelijke events.

Beslissers, beïnvloeders en uitvoerenden lezen hier het aanbod aan nieuws, informatie, trends en ontwikkelingen, vacatures, nuttige downloads en een uitgebreid overzicht van gespecialiseerde aanbieders in de branche. CongresWereld stuurt ook een tweewekelijkse nieuwsbrief met een extract.

 CongresWereld heeft een onderscheidende content-aanpak. Voor meeting professionals door meeting professionals!

CongresWereld focust op verantwoordelijken voor de planning en uitvoering van congressen en vergaderingen (als primaire of neventaak). De doelgroep van CongresWereld vind je daarmee bij o.a. meeting planners, organisatiecomités, PCO’s, organisatiebureaus, secretariaten, (directie-)secretaressen, HRM/T&D-afdelingen bij zowel corporate, associatie als overheid.
Natuurlijk ook op aanbieders van accommodaties en diensten in de branche.

Korting voor leden
Leden van CLC-VECTA kunnen een uitgebreid basisprofiel in de bedrijvenindex laten plaatsen inclusief uitgebreide introductie, logo en 2 extra afbeeldingen voor € 500 ex btw. Neem contact op met ted.walraven@congreswereld.nl. Hij kan je ook informeren over andere mogelijkheden

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers