High Profile Events


High Profile Events
t: +31 (0)76 - 303 10 00
info@events.nl
www.events.nl

High Profile Events bv is een multimediabedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verstrekken van informatie over business events. Dit gebeurt via de portaal site Events.nl (voorheen Highprofile.nl), het magazine Events en de wekelijkse digitale nieuwsbrief, de EventFlash.

Doelgroepen
De doelgroepen waar High Profile Events bv zich met het blad Events, de website Events.nl en de EventFlash op richt zijn enerzijds beslissers en beïnvloeders in het bedrijfsleven, zoals marketing-, communicatie- en eventmanagers en anderzijds organisatiebureaus en toeleveranciers in de evenementen-, congres- en meetingbranche.

De website biedt dagelijks nieuws over bedrijfs- en publieksevenementen, arrangementen, bedrijfsuitjes en onderzoeken. Je vindt er snel de juiste eventleverancier en ben je op zoek naar een baan in de eventbranche, kijk dan op onze EventJobs voor de meest recente vacatures.

Verspreiding
De bladen en nieuwsbrieven van High Profile Events bv worden via abonnementen en controlled circulation verspreid naar de relevante doelgroep. Het blijft onze uitdaging om op een unieke en professionele manier vraag en aanbod in de evenementenindustrie bij elkaar te brengen. Kwaliteit en innovatie staan voorop in onze bedrijfscultuur.

Korting voor leden
Leden van CLC-VECTA ontvangen 20% korting op de advertentiemogelijkheden van alle producten en op de abonnementstarieven.

Om gebruik te kunnen maken van de korting, dien je bij reservering van de plaatsing(en) en/of aanmelding jouw lidnummer te vermelden. Voor meer informatie over mogelijkheden en tarieven en voor het plaatsen van opdrachten, neem je contact op met High Profile Events bv via info@events.nl.

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers