RendEvenementRendEvenement
t: +32 (0)50 - 240 404
info@pmg.be
www.rendevenement.be
RendEvenement is een bron van informatie en inspiratie voor meeting planners, event marketeers en exposanten. Zij belichten alle aspecten die de kwaliteit van een meeting, incentive, teambuilding, congres of beursdeelname verhogen. To the point en boordevol praktische tips. Met RendEvenement omzeilt men de hinderpalen die opduiken bij de organisatie van elk event.

De lezers van RendEvenement omvatten toeleveranciers van de sector, dienstverlenende bedrijven die actief zijn in de sector en een selectie van marketingmanagers en decisionmakers van de top 30.000 bedrijven in België, Nederland en Luxemburg, verantwoordelijk voor event-, incentive, meeting-, en beurscommunicatie.

Het magazine RendEvenement verschijnt 5x per jaar in een oplage van 8200 exemplaren. De nieuwsbrief verschijnt 48x per jaar en wordt verzonden naar ruim 40.000 ontvangers.

Korting voor leden
Leden van CLC-VECTA ontvangen 15% korting op de advertentiemogelijkheden en op een abonnement op het tijdschrift. De korting is ook geldig op acties en aanbiedingen.

Om gebruik te kunnen maken van de korting, dien je bij reservering van de plaatsing(en) en/of aanmelding jouw lidnummer te vermelden. Voor meer informatie over mogelijkheden en tarieven en voor het plaatsen van opdrachten, neem je contact op met Miguel Seynaeve via mie@pmg.be.

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers