CLC-VECTA juridisch loket

Goed ondernemen is ook juridisch verstandig ondernemen. Leden van CLC-VECTA kunnen daarom bij het CLC-VECTA juridisch loket terecht voor gratis eerstelijns (juridisch) advies.

Hoe werkt het
Mail je vraag naar juridischadvies@clcvecta.nl en, na een bevestiging van ontvangst van CLC-VECTA, ontvang je binnen 24 uur rechtstreeks van DVAN Advocaten reactie. Dat kan telefonisch of per mail zijn. Voor een snelle beantwoording is het wel belangrijk alle relevante informatie en documenten te mailen. Vanzelfsprekend behandelen we je vraag volledig vertrouwelijk.

Voor deze vragen kun je terecht
Zowel preventief als bij een geschil, kun je contact opnemen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over arbeidsovereenkomsten, disfunctionerende werknemers, huurovereenkomsten van zowel onroerende zaken (bedrijfsruimten) als roerende zaken (bijvoorbeeld materieel), de AVG, en conflicten over betalingen, leveringen of algemene voorwaarden; de gratis dienstverlening ziet op directe eerste hulp bij een (korte) juridische vraag. Daarbij horen ook het opvragen van uiteenlopende standaard modellen en voorbeelddocumenten. Ervaring leert dat je in de meeste gevallen met het eerstelijns advies verder kunt.

Tweedelijns advies
In die gevallen waar verdere ondersteuning wenselijk is, kan DVAN Advocaten je ook bijstaan. Bij dit tweedelijns advies kun je denken aan concrete acties zoals brieven schrijven, contracten opstellen, beoordeling van overeenkomsten en documenten, corresponderen met de wederpartij of, indien nodig, procederen. DVAN Advocaten stelt een aanpak voor met daarbij een kostenvoorstel waarbij zij een kortingstarief voor leden van 15% op de uurtarieven hanteren. Ook fixed fee afspraken zijn mogelijk.

Vragen of opmerkingen?
Neem dan contact op met Dineke Philipse, Verenigingsmanager CLC-VECTA.

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers