beMatrix

beMatrix_logo.jpg

beMatrix
Wijnendalestraat 174
B - 8800  ROESELARE (BE)

+32 (0)51 - 200 750
info@bematrix.com
www.bematrix.com
beMatrix
De ultieme tool voor de moderne standbouwer en vooruitstrevende standhouder
 
beMatrix is fabrikant en leverancier van het originele modulaire kadersysteem met grote gaten. Ons aluminium kadersysteem bouwt veel sneller dan een traditioneel profielensysteem. Het is bovendien heel licht, hoog van kwaliteit  en kan zonder gereedschap opgebouwd worden in een oneindig aantal configuraties. Panelen, doeken of lichtwanden zitten vóór en niet tussen de structuur, waardoor het systeem nagenoeg onzichtbaar wordt. Met onze LEDskinÒ en MOTIONskinÒ kunnen ook dynamische beeldwanden naadloos geïntegreerd worden. Het resultaat is een mooie en strakke look, die uw visuele communicatie maximaal tot zijn recht laat komen.
Door zijn lichtgewicht, modulariteit en lange levensduur is het beMatrix kadersysteem het meest duurzame systeem op de markt.
 
Het beMatrix concept is ideaal voor tijdelijke constructies zoals beursstands, events, displays, pop-up stores, congreswanden....
 
Naast 3 productie-eenheden (België, USA en China) heeft beMatrix ook wereldwijd service hubs voor verhuur, verkoop en technische ondersteuning. Een oplossing is steeds dichtbij!

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers