Euro Entertainment

Euro Entertainment

Kantoor Enschede
Paul van Beest, Wil Faro & Annabel Kuitert
Najaarsweg 27b
7532 SK Enschede

Telefoon: 053-4325371
053-4325376
info@euro-entertainment.nl
www.euro-entertainment.nl
 
Kantoor Heerenveen
Theo Woudstra
Ds.Veenweg 31
8456 HJ De Knipe

Telefoon: 0513-688930
0513-688930
heerenveen@euro-entertainment.nl
www.euro-entertainment.nl
 

Euro Entertainment timmert als artiestenbureau en evenementorganisator al vele jaren aan de weg. Ons portfolio met artiesten, bands, zangers en zangeressen, dj's en acts is schier eindeloos. Van grote, gevestigde namen tot aanstormende talenten.
Daarnaast bieden we een compleet pakket diensten en faciliteiten voor de organisatie van evenementen: van de locatiekeuze, muziek en aankleding tot de catering, hospitality en alles wat er aan logistieke en technische voorzieningen bij komt kijken.
 
Maatwerk en een persoonlijke benadering kenmerken onze aanpak. Elk evenement, groot of klein, is immers uniek en verdient een eigen touch. Of het nu een zakelijk evenement, een jubileum of een bruiloft is.


Een samenwerking begint voor ons dan ook altijd met goed luisteren naar klanten. Zo komen we tot concepten en programma's die verrassen en perfect aansluiten op de wensen en ideëen (en budgetten!) van klanten.


Die aanpak heeft ons hechte relaties opgeleverd met tal van zaaleigenaren, organisatoren van evenementen, bedrijven en particulieren. En daar zijn we best trots op!
 

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers