Gielissen Interiors | Exhibitions | Events


Gielissen Interiors | Exhibitions | Events
Bezoekadres
Freddy van Riemsdijkweg 21
5657 EE Eindhoven

Postadres
Postbus 7069
5605 JB Eindhoven

t: +31 (0)40 - 235 36 37
f: +31 (0)40 - 235 36 98
info@gielissen.nl
www.gielissen.com

  

Waar digitaal de norm lijkt te worden in communicatie, zoeken bedrijven juist ook naar live sociale interactie. Zij zoeken bewust een inspirerende omgeving waarin communiceren even aangenaam als effectief is. Dat weten wij bij Gielissen als geen ander. Dus zetten we onze bijna 80 jaar ervaring in om met interieurs en op tentoonstellingen en beurzen bedrijven spraakmakend te presenteren. Dat werkt. Vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Noord-Amerika en de Verenigde Arabische Emiraten en met een wereldwijd netwerk aan partners worden wereldwijd 3D-presentaties en interieurs gerealiseerd die zich onderscheiden in kwaliteit en creativiteit.

Meer dan 300 vakmensen zetten kwaliteit neer tot in het allerkleinste kleinste detail. Zo werd Gielissen marktleider in Nederland en een absolute topspeler in Europa. Ons succes wordt verklaard door het succes van onze klanten. Want zo werkt het. Waar wij onze expertise inbrengen krijgen interieurs zeggingskracht en stands, zoals dat zo mooi heet, 'stopping power'. Doordat Gielissen wereldwijd full service dienstverlening aanbiedt, worden klanten daarbij volledig ontzorgd. Zij kunnen zich volledig concentreren op waar het uiteindelijk om begonnen is: het commercieel succes.

Gielissen is groot in interieurs, events en standbouw. En dat wordt je niet zomaar. In dit vak kan je alleen groot worden als je je klanten laat groeien. Het succes van Gielissen, dat een jaaromzet realiseert van circa 70 miljoen euro, kan alleen verklaard worden door het succes van haar klanten. Creativiteit, vakmanschap en innovatie zijn immers uiteindelijk slechts middelen. Effectiviteit telt: meer traffic, meer leads, meer klanten...

terug naar zoekresultaten

Nieuws

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers