Tausch brand sensations


Maarten van der Vaart
maarten@tausch.com

Tausch brand sensations
Nobelweg 1
5482 NN Schijndel
t: +31 (0)73 - 549 33 59
f: +31 (0)73 - 543 07 26
info@tausch.com
www.tausch.com

Tausch creëert live brand sensations die zorgen dat jij je commerciële doelen haalt. En overtreft. We zijn een toonaangevend, innovatief bedrijf dat volledig ontzorgt bij het ontwerpen en realiseren van commerciële ruimtes.
 
Zo’n 50 jaar geleden startten we als familiebedrijf. Nu opereren we wereldwijd. Meer dan 80 professionals met één doel: Ruimtes creëren die het succes van opdrachtgevers vergroten. We bouwen onze exhibits, interiors en events in eigen huis, waarna we ze overal ter wereld opbouwen. Dat doen we dag in dag uit, al decennia lang. We kennen de internationale voorschriften en regels. Vanuit onze kantoren in Nederland, de V.S. en Duitsland kunnen we snel schakelen.
 
We geven om een duurzame samenwerking met opdrachtgevers, medewerkers en de maatschappij. Zo borgen we duurzaamheid voor onszelf, onze relaties en de wereld in zijn geheel. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid. Zowel voor mens als milieu. We zorgen bijvoorbeeld dat materialen worden hergebruikt en we bouwen CO2-neutraal.
 
Multinationals als Nikon, Schiphol en Sharp vertrouwen op onze creatieve en technische expertise. En met evenveel trots werken we voor ambitieuze nationale brands zoals Bolsius, Elho en Medica. Ze kiezen voor Tausch, omdat we verder gaan waar anderen stoppen.

terug naar zoekresultaten

Nieuws

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers