Van Straaten

Van Straaten
Bezoekadres
Schipholweg 939
2143 CE Boesingheliede

Postadres
Postbus 27
1170 AA Badhoevedorp

t: +31 (0)23 - 555 18 61
info@vanstraaten.com
www.vanstraaten.com

Innovatieve visuele communicatie begint bij Van Straaten

Van Straaten is hét toonaangevende productiebedrijf voor innovatieve visuele communicatie. Bij ons vindt u alles voor grootformaat en special print projects onder één dak: van advies, conceptontwikkeling en -realisatie met sublieme prints en frames tot vakkundige afwerking en montage op locatie. Ontdek zelf waarom professionals voor de projectmatige aanpak van Van Straaten kiezen.

Evenementenbureaus 
Wij bieden evenementenbureaus totaaloplossingen voor de aankleding van elk evenement. Van advies, concept, ontwerp tot montage, samen voorzien wij live evenementen van een wow! factor. Van Straaten is totaalleverancier, wat betekent dat u niet hoeft te shoppen voor individuele materialen.

Standbouw 
Wij bieden standbouwers een totaalpakket aan producten en diensten voor het creëren van spraakmakende stands. Wij lopen voorop als het gaat om nieuwe technieken en innovatieve toepassingen, waarmee u uw klanten optimaal bedient. Daarnaast zorgt onze 24x7 dienstverlening ‘Eerste Hulp Bij Beurzen’ ervoor dat er altijd wordt geleverd wat uw klant wenst.

Interieurbouw 
Van Straaten biedt totaalconcepten om interieurs te voorzien van een representatieve uitstraling. Van grootformaat prints voor wanden en plafonds tot bestickering voor grote raampartijen, met Van Straaten creëert u voor uw klanten een complete merkbeleving.

Marketing - en reclamebureaus 
Met marketing- en reclamebureaus creëren we activerende merkbelevingen. Gezamenlijk vertalen wij creatieve concepten naar innovatieve, opvallende visuele uitingen. Het totaalpakket aan oplossingen gecombineerd met het feit dat wij gedurende het hele proces meedenken maakt dat veel bureaus intensief met ons samenwerken.


terug naar zoekresultaten

Nieuws

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers