World Forum

World Forum
Churchillplein 10
2517 JW Den Haag

t: +31 (0)70 - 306 62 28
info@worldforum.nl
www.worldforum.nl

  

World Forum The Hague - Events that shape the World!
World Forum The Hague is een internationaal congrescentrum gevestigd in Den Haag, de stad van vrede en recht. World Forum The Hague bevindt zich in de internationale zone van Den Haag. Samen met de stad maakt zij zich sterk voor bijeenkomsten rondom vrede en recht.

De bijzondere ontmoetingen en gebeurtenissen in World Forum The Hague hebben de potentie het wereldbeeld van de aanwezigen te beïnvloeden. Op elke schaalgrootte. Of het een internationale conferentie over het verbod op chemische wapens is of een verhelderend gesprek tussen twee CEO’s, het zijn events that shape the world. De conferenties van het International Criminal Court (ICC) of het OPCW (Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons) die er plaatsvinden, zijn bijeenkomsten op het hoogste niveau als het gaat om internationale betrekkingen en recht. In 2009 huisveste World Forum The Hague de succesvolle internationale VN-topconferentie over Afghanistan met 73 delegaties van over de hele wereld. Het was de grootste vredesconferentie na de Tweede Wereldoorlog in Nederland.

Naast deze (internationale) congressen op topniveau is World Forum The Hague ook een geschikte locatie voor corporate events, personeelsfeesten en beurzen. De flexibiliteit die World Forum The Hague biedt met haar multifunctionele locatie maakt dat er zoveel verschillende soorten evenementen kunnen plaatsvinden, voor elke doelgroep. Daarnaast beschikt het over de grootste theaterzaal van Nederland, waarin verschillende grote nationale en internationale cultuurproducties staan.

World Forum Ethical Program
Maatschappelijk Verantwoord en Betrokken Ondernemen is top-prioriteit bij World Forum The Hague. Door de evenementen en de eigen bedrijfsvoering gelooft World Forum The Hague een verschil in deze wereld te kunnen maken. Daarom ondersteunt World Forum The Hague verschillende initiatieven, zowel op lokaal niveau als het initiatief van de UN Global Compact.

Het unieke van deze benadering is dat ook de opdrachtgevers worden geïnspireerd. Dit gebeurt o.a. door de Green Event Checklist en de mogelijkheid om een eigen evenement klimaat neutraal te compenseren.

terug naar zoekresultaten

Company video

Nieuws

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers