DKVA


 
De Koning Vergouwen Advocaten
Sophialaan 33
1075 BL Amsterdam
 
Contact
Charlotte Koopman

T: +31 (0)20-676 2500
F: +31 (0)20-471 4443
www.dkva.nl

 

De Koning Vergouwen Advocaten (DKVA) is sinds 2022 de vaste juridische sparringpartner van CLC-VECTA. Dit betekent dat zij de leden bijstaat via de juridische helpdesk met gratis eerstelijns (juridisch) advies bij korte, eenvoudige vragen. Wilt u net iets meer juridisch advies? Daarvoor is het ‘Licht Advies Traject’ (LAT). DKVA voert het LAT voor onze leden uit tegen een sterk gereduceerd vast tarief van € 350,- exclusief BTW (voor maximaal 2 uur werk). Voor ‘grotere’ kwesties biedt DKVA de leden van CLC-VECTA haar diensten aan met een speciaal gereduceerd tarief (15% korting op het geldende uurtarief).
 
Over DKVA
DKVA (sinds 1985) is als middelgroot advocatenkantoor veelzijdig en flexibel. Onze algemene praktijk bestrijkt de meeste rechtsgebieden. We zijn generalisten met specialistische kennis in huis. Door een nauwe samenwerking tussen onze advocaten en juristen zijn we kort van stof en snel in het bundelen van kennis. Wij zijn altijd bereikbaar voor een snel en deskundig advies. Deze adviezen gaan verder dan een strikt juridische analyse. We kennen de markt en denken vaak al drie stappen vooruit.
 
Naast deskundig zijn we dus vooral toegankelijk, snel en pragmatisch in onze dienstverlening. Een ruime blik. Een kantoor zonder poespas. De menselijke maat voorop. Dit is geen marketingslogan, maar de alledaagse praktijk. We werken met een kleine veertig medewerkers in 2 monumentale panden in Amsterdam aan de meest uitlopende zaken en hebben de afgelopen decennia een goede naam opgebouwd. Dit klinkt allemaal behoorlijk pretentieus. Toch staan we gewoon met beide benen op de grond. De persoonlijke, informele sfeer is nog steeds ons handelsmerk. Tijdens de kantoorlunch smeren we gewoon onze eigen broodjes en lopen we een rondje in het Vondelpark.
 
Kijk voor meer informatie gerust eens op onze website: www.dkva.nl. Neem bij vragen contact op met Charlotte Koopman (koopman@dkva.nl) of Michiel Vergouwen (vergouwen@dkva.nl).
 

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment