Crisicom

Logo-Crisicom.png

Crisicom
Algolweg 7
3821 BG Amersfoort

Afdeling Sales
033-707 47 95
sales@crisicom.nl
www.crisicom.nl

Crisicom is de kennispartner op het gebied van veiligheid in relatie tot continuïteit. Zij begeleiden organisaties om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op een mogelijke calamiteit of crisissituatie. Ze staan klaar met advies en ondersteuning over het inrichten van een calamiteitenorganisatie en het verzorgen van trainingen, opleidingen en oefeningen op de gebieden bedrijfshulpverlening, crisismanagement en crisiscommunicatie. Professioneel, betrokken en altijd met oog voor praktische oplossingen die bij jouw organisatie en situatie passen.
 
Realistisch en praktijkgericht opleiden en oefenen
Vanuit de overtuiging ‘Ervaren is beleven, doen is eigen maken’ zijn onze trainingen en oefeningen realistisch en praktijkgericht. Met een jaarlijks wisselend programma, afgestemd op branche- en organisatie specifieke ontwikkelingen, blijven ze verrassen met als doel de kennis en vaardigheden van deelnemers steeds naar een hoger niveau te tillen. Zij geloven dat dit essentieel is om in de praktijk zelfverzekerd, adequaat en effectief te handelen.
 
24/7 inzicht in uw BHV organisatie
Naast kwalitatief goede trainingen ontzorgen zij werkgevers door je Cursusadministratie uit handen te nemen. Het online portal “Mijn Crisicom” toont namelijk de actuele status van jouw BHV organisatie. Hierin zie je in één overzicht de opleidingen van medewerkers, de behaalde certificaten en schrijf je deelnemers eenvoudig via de cursuskalender in voor een training. Daarnaast bieden ze real-time stuurinformatie, zoals inzicht in de feedback van deelnemers en de bezetting van de gevolgde groepstrainingen.
 
Betrouwbaar, betrokken, bevlogen
‘Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij komen onze afspraken na om een servicegerichte en betrouwbare samenwerkingspartner te zijn. Voor u en mét u in een langdurige relatie, dat is onze kracht.’ Crisicom denkt proactief mee en kijkt verder dan alleen de levering van diensten of producten. Samen kijken ze met jou welke oplossing het beste past bij jouw situatie, risicoprofiel en budget.
 
Speciaal aanbod voor leden
Dankzij de samenwerking tussen CLC-VECTA en Crisicom kun je met een mooie korting een BHV training boeken in 1 van de oefencentra van Crisicom of incompany bij jou op locatie.
 
  • Basis BHV met e-learning met 12,5% korting (€ 279,00 voor € 244,12)
  • Herhaling BHV met 12,5% korting (€ 244,00 voor € 213,50)
  • Incompany BHV training met e-learning (maximaal 10 deelnemers) met 20% korting (€ 2435,00 voor € 1948,00)
  • BHV training in oefencentrum Crisicom met e-learning (maximaal 10 deelnemers) met 20% korting (€ 2700,00 voor € 2160,00)

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment