Defibrion


 

Julian Zeinstra
Accountmanager
julian@defibrion.nl

Defibrion
Verlengde Bremenweg 12
9723 JV Groningen

t: +31 (0)50 311 60 85
info@defibrion.nl
defibrion.com

Maak uw evenement hartveilig met een AED

In Nederland krijgen wekelijks zo’n 300 mensen een hartstilstand. In zo’n situatie is het essentieel om gebruik te maken van een AED. Hoe sneller u een AED inzet, hoe groter de kans is op een succesvolle reanimatie. Zo vergroot u de overlevingskans van het slachtoffer en minimaliseert u blijvende schade. Een AED plaatsen op openbare plekken zoals evenementen, is daarom cruciaal. Daarmee biedt u in geval van nood de mogelijkheid om snel te handelen.

Om deze reden werkt Defibrion samen met CLC-VECTA. Defibrion werd in 2008 groot in de in- en verkoop van AED’s in Nederland. Inmiddels is Defibrion uitgegroeid tot internationaal expert op het gebied van BHV, AED en AED accessoires en zorgen we ervoor dat zo veel mogelijk (werk)plekken en openbare ruimtes hartveilig zijn.

Bent u aangesloten bij CLC-VECTA?
Dan biedt Defibrion u een exclusieve deal: leden krijgen namelijk tot wel € 300,- korting op de adviesprijs van alle HeartSine Samaritan AED’s.

  • Samaritan 350P AED (semi-automatisch) € 1289,- voor € 999,-
  • Samaritan 360P AED (volautomatisch) € 1289,- voor € 999,-
  • Samaritan 500P AED (semi-automatisch met reanimatieondersteuning) € 1699,- voor € 1399,-
Bij onze HeartSine AED’s ontvangt u een draagtas, reanimatiekit en stickerset. Dit pakket kunt u uitbreiden met een AED opbergsysteem, installatie en/of productuitleg op.
 

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment