Respons


 

Lex Kruijver
Directeur
lex.kruijver@respons.nl

Respons
Bezoekadres
Pilotenstraat 66
1059 CR Amsterdam

Postadres
Postbus 9464
1006 AL Amsterdam

t: +31 (0)20 - 345 75 54
f: +31 (0)20 - 345 49 28
info@respons.nl
www.respons.nl

Respons is een kennis-, onderzoek- en adviesbureau gespecialiseerd in evenementen, toerisme en citymarketing. Al meer dan 15 jaar adviseert en informeert Respons city- of destinatiemarketing organisaties, evenementenorganisatoren, branche organisaties, (semi) overheden en bedrijven. 

Alle feiten en cijfers over evenementen, beurzen, festivals, attractieparken, accommodaties, organisatoren, sponsors en nog veel meer levert Respons aan uiteenlopende groepen gebruikers. Onder de afnemers van Respons bevinden zich o.a., AHOLD, KPN, Amsterdam RAI, Easyfairs Nederland, Jaarbeurs Utrecht en Libéma. 
 
Respons en CLC-VECTA?
Respons is al jaren lid van CLC-VECTA. Vanuit onze data- en onderzoeksactiviteiten vinden wij het belangrijk om een actieve rol te spelen in deze branchevereniging. Daarom is Respons vertegenwoordigd in de commissie Onderzoek en is Respons preferred supplier van CLC-VECTA. Onder auspiciën van CLC-VECTA Centrum voor Live Communication, verzorgt Respons de registratie van alle vak- en consumentenbeurzen in Nederland. Op basis van deze registratie, stelt Respons jaarlijks de branchecijfers over beurzen in Nederland samen. De cijfers worden opgenomen, namens CLC-VECTA, in het Jaarboek Mediabestedingen dat jaarlijks wordt uitgegeven door Nielsen Media Research. 
 
Wat kan Respons betekenen voor leden van CLC-VECTA?
Respons biedt toegang tot acht verschillende databases met data over de verschillende segmenten van de Nederlandse evenementenmarkt. Op basis van je abonnementsprofiel heb je toegang tot de specifieke evenementendata die je zoekt via Mijn Respons. Daarnaast brengt Respons vijf keer per jaar een monitor uit: gericht op een bepaalde doelgroep of genre. Zo is er naast de Beurzen Monitor, een SponsorMonitor, Festival Monitor, TOP100 Monitor en de G50 Monitor. Met een abonnement op een van Databases beschik je over gedetailleerde gegevens over o.a. bezoekersaantallen, bezoekersprofielen, sponsors, subsidies organisatoren, mediabereik en beursgegevens. De Respons Beurzen Database wordt gebruikt door projectmanagers, marketingmanagers en onderzoekers bij diverse evenementenorganisatoren en beursaccommodaties. Als CLC-VECTA lid krijg je korting op een abonnement op de Beurzen Database. 
 
Ook voor een advies en/of onderzoek op maat, evenementenanalyses en API koppelingen ben je bij Respons aan het juiste adres. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar specifieke informatie over evenementen of beurzen gericht op jouw doelgroep, of inzicht wilt hebben in beurzen in een bepaalde sector, of in de activiteiten van concurrerende toeleveranciers, merken of steden, dan biedt de evenementeninfo ‘Onderzoek op maat’ van Respons uitkomst.

terug naar zoekresultaten

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment