Praktische Tools voor een Gezond en Vitaal bedrijf

Een gezond bedrijf, juist nu
Gezonde, vitale en enthousiaste werknemers zijn de motor van een succesvol bedrijf. En goed nieuws: jij hebt hier invloed op. Bijvoorbeeld via het wettelijk verplichte Preventief medisch onderzoek (PMO). Jouw werknemers krijgen duidelijkheid over hun gezondheid en praktisch advies. Zo leidt het PMO tot gezondere werknemers, minder verzuim en dus kostenbesparingen. Zeker gezien de impact van de coronacrisis belangrijk.

Gratis, praktische tools
Heb jij een gezond en vitaal bedrijf? Check het direct met de gratis tools van onze Kennispartner ArboNed.

Checklist Gezond ondernemen
Doe jij het maximale om jouw bedrijf gezond en vitaal te houden? Voldoe je aan de regels vanuit de Arbowet? Ontdek het snel met deze beknopte checklist.

>> Download checklist


Praktische gids Gezond ondernemen
Wil je dieper ingaan op dit onderwerp en aan de slag met een gezondere en vitalere organisatie, dan is er een praktische gids.
>> Download gids

Webinar Alles voor een vitaal bedrijf
Is er een PMO gedaan, dan is de valkuil van veel organisaties dat ze vervolgens niet goed weten hoe ze ermee verder moeten. Voor bedrijven die méér uit het PMO willen halen, organiseert ArboNed het webinar ‘Alles voor een vitaal bedrijf’. De uitzending is op 4 maart aanstaande om 12.00 uur. Via de chat kunnen deelnemers vragen stellen aan de experts van ArboNed. Je kunt het webinar op elk gewenst moment terugkijken.
>> Aanmelden

Checklist Gezond en vitaal thuiswerken
Langdurig thuiswerken brengt risico’s met zich mee. ArboNed heeft een checklist ontwikkeld, die je helpt jouw werknemers een gezonde thuiswerkplek te bieden.
>> Download checklist

Onze Kennispartner ArboNed helpt met passende oplossing
Voor elke onderneming is er een passend PMO. Speciaal voor mkb-bedrijven tot en met 10 medewerkers is er nu het PMO Persoonlijk. Je regelt het simpel en snel voor een vaste prijs zodat je direct aan de slag kunt en voldoet aan de wettelijke verplichting.
 

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers