YOIN us!

In april 2021 hebben we YOIN excellent meeting places (en Erkend Congresbureau opnieuw) gelanceerd, de nieuwe naam voor Vergaderhamers. Met een nieuwe huisstijl en een uitbreiding en versterking van de propositie, hebben we een vertrouwd kwaliteitslabel voor en door de branche, vol enthousiasme op een frisse manier voortgezet. Dit is het moment om je ook aan te sluiten!

YOIN excellent meeting places en Erkend Congresbureau is hét betrouwbare kwaliteitsmerk voor congres- en evenementenlocaties. YOIN excellent meeting places adviseert, ondersteunt en beoordeelt locaties op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, innovatie en service. Daarnaast zorgt het netwerk voor hoogwaardige uitwisseling en ontwikkeling van kennis, waardoor deelnemende professionals continue ondersteund worden bij de bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering.

YOIN us!

Ben je lid van CLC-VECTA en overweeg je je aan te sluiten bij YOIN? Als CLC-VECTA lid betaal je enkel de auditkosten van € 500,-.

Met ingang van 2022 krijg je bovendien korting op je lidmaatschap bij CLC-VECTA. Leden van YOIN excellent meeting places & Erkend Congresbureau betalen € 635,- i.p.v. het reguliere lidmaatschap van € 1675,-. 

Kennismaken

Meer informatie of nader kennismaken om te weten wat YOIN excellent meeting places voor jouw organisatie kan doen? We stellen ons graag aan je voor.

De dagelijkse werkzaamheden van YOIN excellent meeting places worden uit gevoerd door Dineke (verenigingsmanager)Edwin (MarCom en Events) en Petra (administratie) van CLC-VECTA. Contact opnemen met het team kan hier.

Beurzen

Congressen & Bijeenkomsten

Evenementen & Incentives

Entertainment

Kennispartners & preferred suppliers