Kijk op: www.wijhelpengraag.nu voor meer informatie en het stellen van je hulpvraag

wijhelpengraag.nu is een initiatief van branchevereniging CLC-VECTA namens organisatoren en toeleveranciers in de evenementenbranche.

CLC-VECTA event verzekering

Verzekeren van evenementen & artiesten

Check hier waarom het slim is je evenement of artiest te verzekeren, de antwoorden op de meest gestelde vragen en wat te doen bij schade.
 

Verzekeren van incentives

Ook de organisatie van incentives gaat met risico’s gepaard. Lees hier hoe de CLC-VECTA event verzekering daarvoor dekking biedt.

 

Verzekeren van beurzen

Of je nu organisator van een beurs bent of als exposant je beursdeelname wil verzekeren; de CLC-VECTA event verzekering biedt dekking

Verzekeren van bruiloften

Het is niet het eerste waar je aan denkt, maar er zijn situaties die reden kunnen zijn voor het verplaatsen of annuleren van je bruiloft.
 

Info voor CLC-VECTA leden

Als lid van CLC-VECTA kun je de exclusieve en uitgebreide dekking van de CLC-VECTA eventverzekering aanbieden aan je opdrachtgevers.
 

Event verzekering afsluiten

De CLC-VECTA event verzekering kan alleen afgesloten worden bij deze CLC-VECTA leden.


 

Coronavirus

Voor het afsluiten van de CLC-VECTA event verzekering voor toekomstige evenementen en incentives gelden beperkingen en/of aanvullende voorwaarden ten aanzien van COVID-19. We Insure heeft een toelichting gepubliceerd.
 

Beurzen

Congressen & Vergaderingen

Evenementen & Incentives

Entertainment

Partners & preferred suppliers